Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Czyli "musicie rozbroic granice"?
Powiem tak : gdyby panstwu Izrael faktycznie zalezalo na zlikwidowaniu terrorystow, nie potrzeba byloby mobilizowac calej armii. Wystarczyloby kilka szwadronow snajperow, kombandosow, ew. 2-3 dywizje pancerne z obstawa. A to mi wyglada po prostu na demonstracje sily. Nie chce byc czarnowidzem, ale kiedys cierpliwosc Arabosow sie skonczy i zamiast bawic sie w spadajace samoloty, pier***na w ten Izrael atomowke, tak jak Amerykanie w Hiroszime. Skutki juz znamy.
|
O, właśnie, żesz k*rwa. I ja się tego boję. Dotychczas we wszelkiego rodzaju przepowiednie nie wierzyłem, ale teraz zaczynam się bać... otóż w Biblii jest zaszyfrowane niby, że w 2000 (nie było) lub 2006 roku będzie (ale ponoć da się uniknąć) zagłada atomowa, która rozpocznie się w Izraelu. Bzdury? Z jednej strony tak, ale są zaszyfrowane i inne rzeczy, które się spełniły. Co prawda imho wystarczy dowolny ciąg liter o wystarczającej długości, żeby można w nim było odnaleźć dowolną przepowiednię (np. w Moby Dicku znaleźli, że księżna Diana będzie miała wypadek)... ale mimo wszystko. Mamy już na Bliskim Wschodzie wojnę. Kto wie, co będzie dalej?
Taki może little offtop, i pierdoły (oby xd), ale co tam.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez spider-bialystok
Tyle, ze Polakow przesiedlano, a Zydzi sami tam przyjezdzali
W sumie to uwazam, ze w tym calym ataku na Liban chodzi o sprokowanie Iranu. Jesli Iran poprze zbrojnie Liban wtedy Izrael i USA beda mialy powod to inwazji na Iran.
|
Który to właśnie Iran wzbogaca uran (jak to brzmi xd)... świat dąży do zagłady ;S
Jedyne pocieszenie w tym, że to nasze kochane polskie zadupie nie jest zbyt ważnym celem strategicznym... I może wszyscy zapomną o nas, i żadna kilkumilionokilotonowa bombka tu nie spadnie.