Przeczytałem 50!!! stron tego tematu i już nie wyrabiam.

Nie wyrabiam z czytaniem setek postów w stylu: "A co z blokowaniem orsha", "dziesiątek postów "juz mnie bende blokał hydry" itp itd. Ludzie spamujecie tutaj aż głowa boli i tak nikt prawie nie wnosi nic do tej dyskusji, bo każdy powiela zdanie poprzednika (no prawie).

Sam teraz opisze każdą nowość, ale będzie to TYLKO moje zdanie a nie użalanie się i napiepszane o byle, czym. Ja osobiście mam mieszane zdanie, co do update, ale może Cipki zrozumieją ludzi i w środę odwołają te głupoty.
1. Blokowanie respa - piękna sprawa.
2. Stamina - mimo, że wczoraj kupiłem pacca to i tak nie mam zamiaru siedzieć po 24 na dobę 7 dni w tygodniu. Co to jest leady spekstic czy jakoś tak?

Zwykle dziennie siedzę najwyżej 5 h i mam wielką przyjemność z gry i nie martwię się tak jak NIEKTÓRZY nałogowcy " Ludzie pacc mi wysiada, zmieńcie to, co za kurwa update,". Tibia to tylko gra. A stamina po 5h szybko mi się odnowi bo potem już nie gram a nawet jak siedze na kompie to nie na Tibii. Wiec mnie sprawa staminy nie dotyczy ale współczuje niektórym co grają nawet 10h dla przyjemności, bo nie ma w tym nic złego dopóki nie przerodzi się w nałóg.
3. Kapitanowie - Najlepsza rzecz, jaką wymyśliły cipki, od kiedy gram. Jak czasami stoję w sklepie 10 minut, bo jakieś debilne nooby nawalają " HI hi hi hiho hello" 10 razy na sekundę

to mnie krew zalewa.
4. Strzelanie z listy. Mnie to nie dotyczy, bo mam, knighta i gram na NoN - PvP i tak nigdy nie korzystam z listy, bo to sama radość trafić na "żywca". Co do hotkeyów. Hmm nigdy nie byłem np. dobry w uhaniu. Może nie będzie tak źle.
5. Okradanie loota. Dla mnie bomba, bo gram na non - pvp i w końcu noobki nie zabiorą mi loota. To coś jak możliwość zabicia thiefa na pvp.

A wole chodzić na hunty sam. Ale rozumiem innych i współczuje.
Co do udupienia knighta. Nie rozumiem was. Dalej będę grał knightem i wcale nie uważam by został on udupiony. No przynajmniej na non - pvp nie.
A wiec mam do was apel. Jak zmieniacie serwer na non - pvp bo chcecie pograć to byle nie na Harmonie bo i tak za dużo tam ludzi i mam przez was lagi