@Spoxster
Spoxster nie został skakowany przez jakiegoś bota czy coś.. ani nie zrookował go Nemtor. Jak nie gracie na Furorze i nie wiecie co sie stało to poprostu zamknijcie jadaczki.
@Masakrowiec
Myśle, że ta wojna nie ma sensu. Grałem kiedyś troche na Aldorze, za czasów jak byłeś jednym z lepszych na serverze. A przez tą wojne nie możesz utrzymać swojego statusu. Za czasów wojny ze szwedami byliście razem, a teraz walczycie przeciwko sobie... to nie ma sensu. Przerwij to zanim, ludzie naprawde
będą chcieli odejść. Szkoda marnować tyle czasu, pacca i reputuacje.
@Eternal March
Wy teraz jesteście tacy pewni siebie. Ale kiedyś za czasów pierwszych wojen z Kiperlaną itp, byliście nikim. A teraz sie wybijacie, bo nikt wam nie może zagrozić. Eleik itp.. śmiejecie sie, że fragi zdobywacie na Animie, co to za frajda walczyć z grupką ludzi, gdy was jest 3 razy więcej, albo i nawet 4. Mam tu na myśli głównie nowe osoby w EM.
@Eleik
Żal mi ciebie skoro myślisz, że jesteś kimś zabijając kogoś kto napewno nie ma szans z waszą gildią. Jako knight możesz guzik zrobić. I przestań sie już tak podniecać tym, że praktycznie ledwo co sie udzielasz w tych wojnach.
Ostatnio edytowany przez Hellsir - 18-07-2006 o 11:36.
|