Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 12:55   #271
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MiXer
Jedne co mi się podoba to HUMOR. Fabuła idzie słabo.
Nie wiem jak można tyle czekać za tak krótkimi częściami? Ja bym takie coś w 10 min zrobił
Proszę bardzo. Mnie to nie obchodzi, czy to będzie grafika z liter w Notatniku, czy Photoshopie. Mi chodzi o humor. Spróbuj zrobić 19 odcinków, każdy różny, żeby był śmieszy, lub chociaż absurdalny. Wtedy zaczynają się schody...
Zastanawia mnie też, gdzie masz fabułę. Widzę, że jest taka tendencja, że fake bez fabuły to zero. Nie wiem, czy gdybym dał tu fabułę, polepszyła mi się ocena. Na pewno robiłbym odcinek o wiele dłużej, a na dodatek byłyby dowcipy na ten sam temat. Fabuła tego wymaga, czyż nie?
Widzę, że nie czytasz komiksów w formie pasków(Garfield mym idolem).
Tam chodzi tylko o przedstawienie sytuacji w formie graficznej, a najczęściej cały miód jest ukryty w dialogach...

@Max121
Widzę, że nie czytasz za dobrze fake'a, co mnie trochę martwi. Myślałem, wyraźnie napisałem... Szatan był nabąkany piwskiem, a jeśli jesteś pod wpływem alkoholu, świat zmienia swoje barwy... Dlatego dałem efekt rozmazania. (każdy by tak chciał, delektować się swoim ulubionym napojem, a potem za kierownicę i nad morze...)

Zrobić 19 odcinków... właśnie! Nowy pasek dla was!
Jako, że to jest 19 odcinek... Następny będzie specjalny, tak jak 10. Nie chcę dużo ujawniać, ale będzie to mój pierwszy odcinek, w którym będzie akcja, oraz cięty język naszych bohaterów. Do tego po raz pierwszy Szatan będzie czynić wielkie... zuo.

Koniec gadania, na razie smakujcie odcinek 19.

Nadrill jest offline