Zobacz pojedynczy post
stary 07-08-2004, 19:01   #20
Kubakapica
Użytkownik Forum

Kubakapica's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie dodany przez pawelekthedruid
A ja powiem inaczej
Następny który chce odebrać przyjemność z gry to znaczy ze siedziałeś 12h dziennie jak pg ja siedzie czasami 4 czasami 8h i nie mam czerwonych oczu itp
Lepiej grać w tibę niż ćpać.Błagam cię człowieku nie pisz takiego czegoś bo jeszcze ktoś przestanie grać Żartowałem...;p
Porównaj ćpuna albo alkocholika do tego który gra w tibię czy nawet do palacza wole grać w tibię.
Powodzenia w życiu.
Lol jakie głupoty ty piszesz o 3h za dużo hahaha to jest w sam raz nie można cały dzień jeździć na rowerze to też szkodzi!!
P.s-jeśli chcesz pójść na porządny hunt musisz to potrzeba 6h niekiedy 4h

Ale lepiej żyć normalnym życiem niż grać w tibie... Nie chodziło mi, że te 3 godziny to starsznie duzo... Na hunta masz racie 6 nawet 8 godzin. Ale chodzi o kontekst... Czytaj uważnie... "Godzina? Nie 3.5" Chodzi o poczucie czasu... Czytajcie uważnie... Oczywiście można grać z umiarem ale do kiedy? 30 lev? 40? Potem juz gorzej, nie? Nie mam zamiarau nikogo zniechęcać... Mówie, że lepsze prawdziwe życie od wirtualnego. Lepszy kolega ktorego moge poczuc, zobaczyć czy chociaż strzelić w mordę a nie spekować (wiem, durny przykład ale zrozumcie mnie) Nikogo nie zniechęcam... A raczej zachęcam do przemyśleń... Świat jest piękny... Ale ten prawdziwy. Zycze powodzenia w przemyśleniach.

Cytuj:
ale wieczorem sobie pogrywam bo mi sie nudzi
Ineligenty człowiek sie nigdy nei nudzi. Nie, nie obrażam cie... Mowie jak jest.

A co do wieku 15 lat to... Spójżcie kto dziś obchodzi urodziny.. Średna wieku 14 lat...
Kubakapica jest offline   Odpowiedz z Cytatem