Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 13:39   #617
Grab_iarz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jason-X
Wszystko to co dostaniemy w nowym update jest jak dla mnie genialnym rozwiazaniem cipsoftu.Skonczy sie sharing,korzystanie z przeroznych botow z autouhem i aimem.Fakt walenie z run na battlelist utrudni troche zycie na pvp world i oslabi jeszcze bardziej knighta ale niezapominajmy ze latwiej bedzie mu sie teraz UHac i wszelaki missklick uha juz mu teraz nie grozi.A i jeszcze jedna sprawa smiac mi sie chce jak czytam takie przesycone agresja posty jakichs 12 letnich "PG" grajacych po 10-12h na dobe i uwazajacych sie za niewiadomo kogo w tibi.Co to ojca matki nie ma?!
ZAL...
jak o mnie mowa to zdalem mature w tym roku...wiec nie pier*** ze siedze caly rok 24 na dobe przy głupiej gierc "Tibi" bo poswieciłem duzo czasu nauce...ale jak juz gralem to wiedzilem co i jak zrobic w szybkim tępie...i rozumie ze ktos nie ma czasu...na ta gre i gra dla czystej przyjemnosci ja tez to robie ale mi nie sprawai przyjemnoc granie 20lvl ^.- a teraz mam wolne od pracy i nauki wiec chcem przyjemnie spedzic czas...w nocy imprezki ale w dzien co robić? grac w tibie... chyba ze upał to basen... ale dwa tyg moge poswiecic na 60 lvl
Grab_iarz jest offline