Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 15:20   #61
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

I pierwszy raz się rozumiemy. Przynajmniej się skończy smęcenie "jakiś nup mi okradł minooo! huntujcie go plzzz!" itp.
@topic
Sytuacja: Siedzę sobie w mieście, nagle podchodzi kolega i namawia mnie żebym poszedł z nim na hunt. W Orc Hell (nie pytać gdzie jest, jakby co - pokażę) była banda noobów. Wyzywali mnie od noobów, kazali mi "wyłazić na main" bo jestem "ciotą" itp.
Sytuacja 2:
Miałem obalać mit. Na 1 lvlu miałem dojść do minohell. Prowadził mnie "kolega" (-.-). W pewnej chwili trapnął mnie na Poison Spiderach ("bo nie idziesz na main". Ja wkurzony poszedłem głównym charem huncić. Po chwili dostaję od niego wiadomość: "Trapnij <jakaś ksywa, nie pamiętam>, to mój brat". Zapytałem za co. Odpowiedź: "Bo jest rookstayerem". Wkurzył mnie. Po chwili padł przez mojego kolegę. Bo jak mógł mnie trapnąć a potem mnie prosić o trapa?

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.