Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 16:04   #657
Scroos
Użytkownik forum

Scroos's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2006
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny gracz
Imię: Cenaris
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Brak
Świat: Xerena
Poziom: 1
Skille: 10/10
Wyślij wiadomość przez ICQ do Scroos Scroos ma numer GG 1716885
Domyślny

Ten update jak wejdzie w życie to bedzie wielka porażka dla Cipów.
Nie mówie tu o wszystkich zmianach, ale o celowaniu w battle list, stamina i hotkey.

Celowanie w battle list -- teraz kazda postać magiczna niezalećnie od poziomu i doswiadczenia gracza ma 100% na hita z runa to nie jest ułatwienie gry tylko jej zepsucie. Wszystko co jest za łatwe szybko sie nudzi.

Stamina -- To jest dla mnie totalna głupota! To, ze ja mam duzo czasu, to, że umiem szybko i dlugo expic, to, że w tej grze expienie sprawia mi największą przyjemność to jest MÓJ PRZYWILEJ. Dlaczego mam expic tyle samo czasu co newbie? Dlaczego mam kupic pacc na 3 miesiące, a expic tylko 1 pozostale dwa być wylogowanym?

To, że w Tibie graja także dzieci i im rodzice nie pozwalaja spedzac tyle czasu przed komputerem to nie znaczy, ze wszyscy tak maja i ze wszystkim sie podoba odpoczywanie offline.

Od kiedy to 10h expienia to bardzo duzo? No cóz teraz pewnie to bedzie duzo jak sobie przeanalizujesz ze 10h poexpisz a 20 musisz odpoczac;/
To bez sensu jezeli juz tak ma byc to niech bedze po rowno 10h exp 10h pausa.

Hotkey -- prawie to samo co celowanie w battle list czyli popsucie calej zabawy tym co latami trenuja PVP. CIPy zamiast walczyc z boterami zamontowali wlasny i pewnie myslą ze to wspaniale rozwiazanie;/

Mam nadzieje ze ds sie z tym cos jeszcze zrobic zanim te zmiany zostana wprowadzone , bo jak nie to wielki % graczy szczególnie H-lvl skonczy z tibia
Scroos jest offline