Cytuj:
Stamina -- To jest dla mnie totalna głupota! To, ze ja mam duzo czasu, to, że umiem szybko i dlugo expic, to, że w tej grze expienie sprawia mi największą przyjemność to jest MÓJ PRZYWILEJ. Dlaczego mam expic tyle samo czasu co newbie? Dlaczego mam kupic pacc na 3 miesiące, a expic tylko 1 pozostale dwa być wylogowanym?
|
Czytanie ze zrozumieniem. Nie musisz byc wylogowanym, stamina zwieksza sie tylko wtedy gdy zdobywasz expa.
Nierozumiem ludzi ktorzy tu narzekaja. Nawet nie dlatego, ze IMO update zapowiada sie calkiem niezle, ale dlatego ze i tak wiekszosc z nich dalej bedzie grala. Co pol roku widze narzekania - jaki to update zly, SP, speary sie lamia, a teraz niepozwalaja nam expic 24h na dobe. I co z tego? I dalej wiekszosc gra. CipSoft nie zbankrutuje, o to sie nie bojcie, odejdziecie wy to przyjda inni, nikt sie wami przejmowac nie bedzie.
Ach, i jeszcze jedno - tym ktorym przeszkadza ta "stamina" szczerze wspolczuje. Jak ktos gra codziennie po ponad 8 godzin w jakakolwiek gre, a juz szczegolnie w Tibie, to ja mu z calego serca wspolczuje. A jak twierdzisz ze majac PACCa przez to wlasnie go tracisz - nie kupuj. Kupujac PACCa zawierasz umowe z CipSoftem i to on dyktuje warunki, nie ty.