Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 16:34   #51
Punxbolt
Użytkownik Forum

Punxbolt's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny gracz
Imię: Dzejk'dzej
Profesja: Knight
Świat: Arcania
Poziom: 29
Skille: 55/50
Poziom mag.: 4
Punxbolt ma numer GG 1136312
Domyślny

to może ja dodam coś od siebie o Bedku i dpft.

jakieś 2 miesiace temu grałem druidem wbiłem 37 lev i sellnałem bo mi sie ta profesja znudziła...dlaczego? bo się też wkurzyłem dlaczego? wychodze z depo i co się dzieje Bedek mnie zjechał za free do red hp -.-' ( jeszcze stary owner)...za pare dni ubili mnie goście z dpft też pod depo za nic w sumie zdazyłem tylko wyjsc ( push m-wall SD dead :/ ) siedze w jaskini jakis czas i nagle wbija sie jakis noob dostaje kicka on mnie ubija. Ide goscia ubic ( knight jakis 34 lev wiec bym nie mial problemów) nagle dostaje msg od dark thork ( chba ten koleś nie pamietam dokłądnie bo to dawno było) zę jak go uderze to mam hunta ( wtf?? ). Jednym słowem turtle przeginaja taki zwykły koleś co sobie chce pograć w wolnych chwilach dostaje baty za nic?

od nikoigo z 7K czy NG EZ czy kogokolwiek innego nie dostało mi sie jak od turtli i to za free...teraz też się zastanawiam nad zmianą serva na non-pvp ( dużo noobów ale mniej takich PA ) pójde do kolegów którzy tez dostali hunta lub padli za nic....

btw. teraz mam najta i jego również sprzedam przez takie osoby jak turtle i ich znajomi z rl którzy szantażuja i nie pozwalaja grać normalnie na tym serwerze a gram na nim od jego urodzenia i szkoda mi go zostawiać.

pozdrawiam Dzedzej, Uhdzedzej, Dzejk'dzej jak kto woli

Punxbolt jest offline   Odpowiedz z Cytatem