Bardzo dobry update!
1. Koniec z sharerami, nikt poza nimi nie gra w taki sposób żeby ten update mu przeszkadzał...
2. Koniec z kradzieżami loota. To mi się jeszcze bardziej podoba! Dla blokerów absolutnie żadna przeszkoda, przecież rotworma i tak nikt nie blokuje a poczekać na spawnie dragon lorda kilka sekund dłużej to żaden problem.
3. Celowanie z okna battle. PKerzy i inne noobki przecież i tak używali bardzo często boty do celowania w battle list. Teraz przynajmniej przed tym będzie się można bardzo skutecznie bronić (hotkeys) a także takiego PK skutecznie skontrować (ja też mam celowanie).
4. Pomysł z kapitanami również bardzo udany.
W zeszłym roku wywalili z gry farmy druidów i utrudnili makrowanie teraz usuwają z gry kolejne chore zjawiska. W przyszłym roku można się spodziewać w wakacje kolejnych zmian sprawiających, że gra w Tibie będzie jeszcze bardziej uczciwa i w końcu noobki, dzieci neostrady oraz sharerzy zupełnie przestaną w to grać

To bardzo dobry update, w końcu nie będę się zastanawiał czy dobrze zrobiłem kupując PACC. Jak komuś się update nie podoba to uciesze się gdy przestanie grać (oszukiwać).