Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 19:35   #705
de_stroyer
Użytkownik forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso
Może na spawnie z DL'ami nie jest to problem , ale już z hydrami to tak... ponieważ można przez ten czas już wyciągnąć nastepną, a przecież traci się cenny czas na loocie tylko.. i przytym Shooterzy wolniej expią.
LOL! Stary to tylko 10 sekund. Ile hydr zabijasz w 10 sekund, że to dla Ciebie taka strata? Albo spytam się ile w ogóle hydr zabijasz w czasie jednego hunta? Powiedzmy, że zabijasz 30 hydr z kumplami tak? 30*10 sekund to wychodzi aż 5 minut straconego czasu
Cytuj:
Może zdradzisz mi tą tajemnicę ? Od kiedy noobki mają boty...?
Wystarczy spojrzeć na Allegro. Za 7 do 10 zł takie zestawy botów chodzą. Inne źródło to np. strona zaprzyjaźniona z naszą tibia.pl, jest tam bot do ściągnięcia za free nazwy nie wymieniam bo i tak łatwo znaleść Innych botów nie wymieniam bo o takich rzeczach na tym forum zdaje się nie wolno mówić Jednak jak ktoś dobrze poszuka to znajdzie i wcale nie musi być od razu zhackowany a to dlatego, że niektórzy ze sprzedarzy botów zrobili sobie biznes i wolą mieć dobrą reputacje żeby więcej osób używało właśnie jego bota
Cytuj:
No tak to będzie dla Ciebie skuteczna obrona skoro sam nie potrafisz się uhnąć.
Nigdzie tam nie pisałem, że się nie umiem uhać, miałem raczej na myśli mniej doświadczonych graczy. A nawet gdybym nie umiał to piszesz to bo brak Ci argumentów i próbujesz ze mnie 'szachistę' zrobić
de_stroyer jest offline