Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 19:50   #1
Picasso
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 06 2005

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
Domyślny Co sie kryje miedzy PoHem a Edron? (Excalibug?)

http://tibia.pl/earth.php?x=32940&y=32032&z=9

No wlasnie najpierw zaciekawilo mnie miejsce z zawalonym mostem w jaskini z rotami. Postanowilem sprawdzic to w tibia earth i troche sie zdziwilem. A dokladniej najbardziej zaintrygowalo mnie to co sie znajduje pod nim o_O. Tajemnicza dzwignia, kraty itp. Pozniej przesunalem mape na poziomie -2 w prawy dolny rog i ujrzalem dwa dziwne pomieszczenia. Pokoj z magic wallami i troche nizej kolejne miejsce ze schodami prowadzymi nizej i czteroma kratkami, ktore jak widac jakos szczegolnie sie wyrozniaja z posrod reszty tekstur.

Probowalem szukac w poblizu Shadowthorn wejsc do tych pomieszczen lecz nic ciekawego nie znalazlem;/
Nawet nie mam pomyslu na rozmowe z jakims npc, ktory mogly cos o tym wspomniec.
Jesli ktos wie co to za pomieszczenia, co sie w nich znaduje i do czego moga sluzyc niech podzieli sie ze mna ta wiedza. Mozliwe, ze temat byl juz poruszany lecz szukajac niczego podobnego nie znalazlem.

//edit

Juz wiem, ze wchodzi sie tam przez shadowthorn, ale dalej nie wiem jak pozbyc sie magic walli blokujacych przejscie ;/ No i jak sie dostac do pomieszczenia z zawalonym mostem (o ile to jest w ogole mozliwe)

Ostatnio edytowany przez Picasso - 18-07-2006 o 20:23.
Picasso jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.