http://tibia.pl/earth.php?x=32940&y=32032&z=9
No wlasnie najpierw zaciekawilo mnie miejsce z zawalonym mostem w jaskini z rotami. Postanowilem sprawdzic to w tibia earth i troche sie zdziwilem. A dokladniej najbardziej zaintrygowalo mnie to co sie znajduje pod nim o_O. Tajemnicza dzwignia, kraty itp. Pozniej przesunalem mape na poziomie -2 w prawy dolny rog i ujrzalem dwa dziwne pomieszczenia. Pokoj z magic wallami i troche nizej kolejne miejsce ze schodami prowadzymi nizej i czteroma kratkami, ktore jak widac jakos szczegolnie sie wyrozniaja z posrod reszty tekstur.
Probowalem szukac w poblizu Shadowthorn wejsc do tych pomieszczen lecz nic ciekawego nie znalazlem;/
Nawet nie mam pomyslu na rozmowe z jakims npc, ktory mogly cos o tym wspomniec.
Jesli ktos wie co to za pomieszczenia, co sie w nich znaduje i do czego moga sluzyc niech podzieli sie ze mna ta wiedza. Mozliwe, ze temat byl juz poruszany lecz szukajac niczego podobnego nie znalazlem.
//edit
Juz wiem, ze wchodzi sie tam przez shadowthorn, ale dalej nie wiem jak pozbyc sie magic walli blokujacych przejscie ;/ No i jak sie dostac do pomieszczenia z zawalonym mostem (o ile to jest w ogole mozliwe)