Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 20:05   #708
lordvatt
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 09 2005

Domyślny

JAKO NIEGRAJAcY OD DAWNA:
Kocham cipsoft jak tak dalej pojdzie to sami sie zrujnuja i/badz co lepsze moi koledzy przestana grac w tibie i moje podworko(dziecinstwo?) nie bedzie takie posrane.Juz nie moge doczekac sie nastepnych updatow .

JAKO GRAJACY KIEDYS:
Wszystkie pomysly sa skopane na maxa, start:
Celowanie z battle listy:szczegolnie przyda sie lamerskim n00bom pochodzacym najczesciej z kraju "POLSKA" i "BRAZYLIA"
na wojnie z pewnoscia sie NIE PRZYDA bo tam zeby kogos zabic trzeba go najpierw zbloczyc.
RUNY w hotkeyach: Teraz wiemy ze knight nigdy nie padnie bo "nietrafi uhem"
przy blokowaniu. W dodatku razem z celowaniem z battle listy znowu poszerzy grono lamerskich n00bow pochodzacych najczesciej z krajow "POLSKA" i "BRAZYLIA".
OTWIERanie potworkow: Szczegolnie przyda sie dla ludzi ktorzy nie maja stalej zaufanej ekipy na potworki na ktore trzeba chodzic z blokerem.
Knightowi to jest jak nuz w plecy (pierwszy widzi = pierwszy kradnie=uhy,manasy,Equip)szczegolnie jesli huntujemy z nieznana nam do tej pory ekipa.
STAMINA:
Porazka na calej lini dla nalogow, a takich w tibi nie malo. (patrz poczatek posta, patrz moi koledzy (dla mnie to pasuje )

Wy tibijscy gracze jestescie chyba najbardziej wytrwalymi graczami na swiecie
w wiekszosci gier "zmiany mechaniczne" tak drastyczne jak w tibi wiaza sie z odejsciem ponad 30 PRoCENT(tutaj mial byc symbol PROCENTOW ale nie dziala :|) graczy.

NIe gram w tibie. PRzez wzglad na moich kolegow mam nadzieje ze cipsoft popsuje ja jeszcze bardziej.

Ostatnio edytowany przez lordvatt - 18-07-2006 o 20:06.
lordvatt jest offline