Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysiox
Bake czemu podziekujesz tej grze ??? 
|
Bo z kazdym kolejnym updatem ta gra jest coraz bardziej z*e*ana?
Teraz bedzie mega rewolucja, bot wbudowany w tibie fajnie. CIPki zamiast walczyc z botami to daly dostep po prostu wszystkim
Ponaddto jak sobie czasem lubialem przysiac jakies 14h przed tym shitem to teraz bede musial odpoczywac rotfl (mniej wiecej max 8h grania dzienni teraz bedzie mozna)

jak mam czas to gram jak mam go duzo to gram duzo a teraz tibia nas bedzie ograniczac. i najwiekszy beton jest taki ze shooterzy beda ZBIERAC loot (nie mowie tu ze knight jest max skrzywdzony ale to bezsens, nie kazdy rycek kradnie loota wiec z kim bedizemy huncic? tylko z DOBRYMI znajomymi? czyli nie poznamy nowych na huncie?

) bo knight blokujac demona czy wrla gowno expa dostaje, a jak wiemy przez 1st 10sec ten co ma max bierze loota. Taki Herg lama wpadnie na demki powali kilka sd i pyk ma najwiecej expa looka demka a tam jakas niespodzianka.
A swoja droga z tego co kiedys tibia.pl pisala z kazdym updatem maja byc ulepszone klasy postaci, byl sorc byl drut i ten z tego co pamietam mial byc ulepszeniem knighta, I GDZIE TO ULEPSZENIE?

rotfl
tibia sux od jakis 2-3 updatow

chodzi mi o zmiany w systemie gry a nie zmiany w mapie itd. dodawanie nowych terenow wiaze sie z wieksza iloscia respownow = expem dla kazdego. a teraz to nc i to tyle jak ktos chce mnei kupic (jeszcze nie jestem pewny czy chara sprzedawal bede ale kase +itemu itd na bank, postac moze zostawie...) to msq na gg
Cy a i Pozdrawiam.
Edit@
Cichy to dawaj jakies recenzje i ssy na naszym forum. Narazie mi sie to nei podoba.