Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2006, 21:59   #1754
Lenidas
Użytkownik Forum

Lenidas's Avatar

Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jeriax
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 263
Domyślny

@Taube
Masz racje... graja, graja i grac beda, co chwile robia nowe postacie i szybko lvl wbijaja.... Jak to robia, nie wiem, napewno protekcja (od hlvl), napewno pomoc w kasie (na starcie), pewnie tez blokowanie potworow (dla expa) i chyba raczej dzielenie kont (byc moze)....
Nie dziwie sie im, pomagaja sobie czasem walcza ze soba, ale to sa "kolesie" z jednego miasta dlatego w ostatecznosci trzymaja sie razem (przynajmniej kilku z nich). Uzyskali na poczatku przewage w lvl i to wystarczylo aby wladzy nie oddac. Chyba tylko mass hak moglby ich z Silverki wygnac.

W pewnej chwili byla szansa aby polacy zaistnieli, ale sami to zepsulismy, Fantom-Lady najpierw okradl Rekina, potem sam zostal okradziony, Potus odszedl, mnie zabili Polacy, Carpathia sie jeszcze trzyma (moze placil haracz, a moze ma szczescie, nie wiem ale oby tak dalej), Rekin malo gral ostatnio.....

Moze komus sie jeszcze poszczesci na tym servie (mam taka nadzieje) ale pod warunkiem, ze faktycznie nikomu nie bedzie ufal ani br ani pl, bo inaczej ciezko bedzie....

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Lenidas - 18-07-2006 o 22:01.
Lenidas jest offline