A moim skromnym zdaniem, myślę, że stamina to genialny sposób na pozbycie sie sharerów. Kto grając sam wytrzyma 2 doby bez snu? Może to i jest możliwe, ale wtedy człowiekiem powinien zająć się specjalista. Tak więc jestem zdania, że stamina to ogromny plus dla uczciwych graczy i wcale nie jest wyrokiem dla h lvli , tylko dla nieuczciwych sharerów. A nie każdy hlvl jest sharerem ( chociaż większość)
Jedynym minusem zbliżającego sie updata jest celowanie z run. Sytuacja hipotetyczna 60 knight expi sobie na guardach, wpada 2 sorców zaczynają go lać. Ponieważ wszystkie strzały mają 100% skuteczność knight nie ma zadnych szans uratowania sie, poniewaz jak (zapewne nie) wszyscy wiemy knight nie uhnie sie za full hp nigdy, tak więc knight bedzie latwym lupem nawet dla 2 sorcow o podobnych lvl strzelajacych tylko i wylacznie z sd.
Sprawa z lootem... jak dla mnie zbedna, byc moze dlatego ze zawsze gralem na serwerach pvp i gdy ktos chcial mi zabrac loota robilem to co musialem. Ponad to nie rozumiem po kiego rozpaczacie "wypadnie mi mpa i sorc ukradnie " skoro demona widzieliscie jedynie na tibi.pl <<mowie tu do wiekszosci uzytkownikow oczywiscie nie wszystkich>>
Edit: i tak wiekszość hlvli używa botów, wiec mi osobiscie wielkiej nie sprawi to roznicy