Tak jak soule stamina to sa narazie chyba najlepsze pomysly w ostatnich updatach.. - normalnemu czlowiekowi nie bedzie to przeszkadzac, i wkoncu beda jakies szanse na new world.
Co do zmeczenia - bardzo sie przyda na rooku, i wogole na potworkach do 20+lv - pozniej jednak jest to nie potrzebne, moglobybyc tak jak ktos juz tu mowil - ze jezeli wszyscy ktorzy strzelali w potwora są w party, wtedy kazdy z party moze wziasc loot.
Battle-list - ehh, szkoda ze musza stosowac metode 'zamiast walczyc, to popierac'.. ale innego sposobu nie ma, bo oni czegos jak PunkBustera to za chiny nie zrobia. I tak jak juz ktos tu mowil - jeszcze troche to bedzie mozna byc byle noobkiem zeby grac tak jak inni bardzo dobrzy gracze - kiedys trzeba bylo dbac o dupę, miec df na trapy, zlurowane potwory, wrazie czego miec umiejetnosc strzelania z runek.. powoli niszcza ten klimacik. A i juz nie beda mnie ludzie tak podziwiac mojego cela ;/ Co do wywyzszania sie sorcow - az takie wielkie wywyzszenie to nie bedzie, bo knight sie zwykle UHa co 2 SDki, a z hotkeyem to nie bedzie ani latwiej ani trudniej wg mnie.
A to z NPC na statkach czy z respem to male poprawki - ale dobre. Tyle, ze oni co chwile powinni jakies robic poprawki, a nie raz na pol roku dwie zrobia.. no coz, ale niestety to nie jest blizzard a tibia to nie WoW.