Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 09:01   #34
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

@gremlin
Nie masz racji mimo ze jestes modem i masz doswiadczenie w tej grze. Ja druidem ide na tomby i wale z combo tempest+exori vis i wychodze na tym lepiej niz jakbym mial walic z samego visa i nosic przy sobie jakiegos bezwartosciowego (dla druta) bsa ktorym vampowi/necro/banshee i innym potworow zrobie tyle co nic. -.- A jesli chodzi o def broni to na ten temat juz bylo tyle mowione i kazdy doswiadczony knight sie wypowiadal w podobnym tonie ze np pomiedzy bsem (30) a f-axem (16) nie widac roznicy w defie wiec ten def broni naprawde malo znaczy. Jeszcze nalezy do tego dodac ze wiekszosc potworow bije z magii. Wiec naprawde nonsensem jest nosic bsa bo jak sie expi na tombach (przynajmniej w moim przypadku bo ja tam expie drutem) i bije vampy, necro, banshee to k**** lepiej szybciej zabijac potwory niz miec dodatkowe 30 defa ktore zmieniaja tyle co nic. Fakt, vis jest duzo mocniejszy, ale zawsze lepiej walnac za 65hp wiecej, tym bardziej ze to az tyle nie kosztuje. Tak czy siak sie duzo zwraca w kasie wiec po *** nie walic z rozdzki, kiedy expimy sporo szybciej przez to i nie tracimy tyle many na leczenie po atakach potworow jak gdybysmy byli z bsem?
Mozesz mi nawet bana dac za ta wypowiedz, ale ja i tak mozolnie bede udowadnial ze nie masz racji bo gralem i gram "troche" drutem przed update i po update i wiem o ile lepiej jest miec tempest niz bs. I nie wmówisz mi ze na tombach (bo ja akurat tam expie, na innych expowiskach moze troche inaczej) lepiej jest uzywac bsa niz tempest roda.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 19-07-2006 o 09:10.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem