Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavulon
Co ty czlowieku gadasz Izrael nigdy nie miał swojego państwa tak jak nigdy cyganie nie mieli swojego państwa . Izrael powstał w 1945r. (moge sie mylić o pare lat ) .Gdyby nie USA to Arabi by już dawno zjedli żywcem Żydów .
USA od poczatku istnienia Izraela daje co roku bezzwrotna porzyczkę 10 miliardów dolarów oraz oczywiscie darmowy sprzęt wojskowy . Gdyby nie to ze w Amerykanskim rządzie 90% to Żydzi pewnie niebylo by mowy o zadnych bezwrotnych porzyczkach ale coż ta zaraza jest na całym świecie.
Izrael poprostu zabrał Palestyńczykom połowe ich kraju od tak bo mu sie podobało , postawili sobie mór i mówia to jest wasze a to jest nasze i jak Palestyńczycy i inne narody Arabskie maja na to nie reagować siłą .
Izrael sie pewnie cieszy ze tamci nie maja tyle hajsu co oni bo by juz ich poprostu dawno niebyło ale i tak na twoim miejscu bym wyjeżdżał z tego kraju bo ich dobra passa sie wkońcu skończy np. powiedzmy taki Iran sie zdenerwuje bardzo na żydów bżdź zmieni sie jakis prezydent czy kto tam rządzi i wystrzeli w Izrael atomówke .Wtedy pewnie Amerykanie zrobia to samo z Iranem i innymi państwami arabskimi i może będzie wkońcu spokój albo chaos...
Jeszcze bym mógl o tym pisać i pisać ale juz mi sie niechce bo troche puźno jest ale jak zobaczyłem ten tekst co za cytowałem to sie nie mogłem powstrzymać 
|
Jesteś antysemitą, nieprawdaż? Słuchasz RM? Bo to co tu gadasz, że Żydzi to 90% rządu USA to pierdoły. Ale to stereotyp - Żydzi wszędzie się pchają do władzy, chcą rządzić, ba, wręcz rządzą!, są skąpi, myślą tylko o władzy i pieniądzach blablablabla. A tak nie jest. Żydzi, ta - jak ich nazwałeś - 'zaraza' która jest 'na całym świecie' w przeciętnych państwach stanowią max. kilka % społeczeństwa. A te kilka procent nie ma wystarczającej ilości głosów, żeby wypchać 90% 'objętości' rządu swoimi 'ziomkami'. Więc w takim rządzie także prawdopodobnie nie ma więcej niż kilka procent Żydów. Co więcej - jak wspomniał Matek - Izrael na tych ziemiach leży dłużej niż Polska na swoich, tylko 'z przerwami' - jak zresztą nasz kraj (~120 lat pod zaborami etc.). I co, Polska może też niech się stąd wynosi, bo myśmy przecież zabrali terytorium Austrii, Niemiec i Rosji (ZSRR), gdy nasze państwo powstało ponownie?...