Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 09:41   #47
Lasooch
Użytkownik Forum

Lasooch's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavulon
Co ty czlowieku gadasz Izrael nigdy nie miał swojego państwa tak jak nigdy cyganie nie mieli swojego państwa . Izrael powstał w 1945r. (moge sie mylić o pare lat ) .Gdyby nie USA to Arabi by już dawno zjedli żywcem Żydów .
USA od poczatku istnienia Izraela daje co roku bezzwrotna porzyczkę 10 miliardów dolarów oraz oczywiscie darmowy sprzęt wojskowy . Gdyby nie to ze w Amerykanskim rządzie 90% to Żydzi pewnie niebylo by mowy o zadnych bezwrotnych porzyczkach ale coż ta zaraza jest na całym świecie.

Izrael poprostu zabrał Palestyńczykom połowe ich kraju od tak bo mu sie podobało , postawili sobie mór i mówia to jest wasze a to jest nasze i jak Palestyńczycy i inne narody Arabskie maja na to nie reagować siłą .

Izrael sie pewnie cieszy ze tamci nie maja tyle hajsu co oni bo by juz ich poprostu dawno niebyło ale i tak na twoim miejscu bym wyjeżdżał z tego kraju bo ich dobra passa sie wkońcu skończy np. powiedzmy taki Iran sie zdenerwuje bardzo na żydów bżdź zmieni sie jakis prezydent czy kto tam rządzi i wystrzeli w Izrael atomówke .Wtedy pewnie Amerykanie zrobia to samo z Iranem i innymi państwami arabskimi i może będzie wkońcu spokój albo chaos...

Jeszcze bym mógl o tym pisać i pisać ale juz mi sie niechce bo troche puźno jest ale jak zobaczyłem ten tekst co za cytowałem to sie nie mogłem powstrzymać
Jesteś antysemitą, nieprawdaż? Słuchasz RM? Bo to co tu gadasz, że Żydzi to 90% rządu USA to pierdoły. Ale to stereotyp - Żydzi wszędzie się pchają do władzy, chcą rządzić, ba, wręcz rządzą!, są skąpi, myślą tylko o władzy i pieniądzach blablablabla. A tak nie jest. Żydzi, ta - jak ich nazwałeś - 'zaraza' która jest 'na całym świecie' w przeciętnych państwach stanowią max. kilka % społeczeństwa. A te kilka procent nie ma wystarczającej ilości głosów, żeby wypchać 90% 'objętości' rządu swoimi 'ziomkami'. Więc w takim rządzie także prawdopodobnie nie ma więcej niż kilka procent Żydów. Co więcej - jak wspomniał Matek - Izrael na tych ziemiach leży dłużej niż Polska na swoich, tylko 'z przerwami' - jak zresztą nasz kraj (~120 lat pod zaborami etc.). I co, Polska może też niech się stąd wynosi, bo myśmy przecież zabrali terytorium Austrii, Niemiec i Rosji (ZSRR), gdy nasze państwo powstało ponownie?...