Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 10:03   #141
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

No fajnie zrobie knightem lvl. Tylko co mi ten lvl pozniej da? Skoro k**** bede walil w ludzi za 50 z broni? Tibia to shit jakich malo, w kazdej normalnej grze wojownik badz knight jest potezny wrecz i wali tak jak inne profesje z magii a tutaj k**** knight to dupek ktory za 100 w czlowieka nie moze walnac. -.-
Knight nie ma zadnej sily ognia, powtarzam, zadnej sily ognia. Bo k**** EO to za ile z broni w ludzi wali? Za 100? Takimi hitami nie zabije nawet miernego 20 lvla. A z czarow to za ile wali? Exori za mniej niz 500 a zabiera mu prawie cala mane. Beznadzieja. Wiecej niz ue mu zabiera a takie gowno w zamian. Z explo ile zabiera? Za 200 w czlowieka? 30 lvl sie takiego hitu nie przestraszy. A jak sorc i knight ma taki sam lvl to jakie ma szanse wygrac knight z sorciem? K**** takie jak moja matka zabic mnie pomidorem. Sorc ma utani gran hur, wlacza to i smieje sie z pieprznietej rycerskiej profesji. Knight k**** z dystansu gowno zrobi tym swoim mega explo co po 100 w ludzi zabiera. A jak ma podejsc do sorka zeby bic wrecz? No jak ma k**** podejsc do sorka skoro sork ma utani gran hur i na takim samym lvl zawsze jest szybszy? No wiec jak ma k**** knight szanse zabic sorka? Zadnych nie ma.
Knight to dupa do tibia w tej grze, moze i lvl szybciej robi niz sork ale g**** mu to k**** daje skoro nawet jak by juz podszedl do tego sorca to i tak za ile wali? 100 z melee to jak ma farta zakladajac porzadny eq ofiary, do tego z exori za kolejne 100 jak ma super farta i trafi exori w biegu. To k**** takie hity nie robia wrazenia nawet na 15 lvlu sorcu. Knight ma duzo hp? I co k**** z tego? No ma. Ma duzo hp. tylko ze sorc ma utani gran hura i smieje sie z glupiego knighta pykajac go z sd po drodze. A knight nawet jak podejdzie do sorca to wali za mniej hp niz ma sorc. Knight to jest dupa. Nim nawet lowlvla zabic nie mozna. I to ma byc wyrownanie profesji??

Ma duzo kasy knight. No ma najwiecej ze wszystkich profesji. I co k**** z tego? Nic. Nic. Nic. A konkretniej to z tego ze sorc bedzie na nigo polowal bo ma dobry eq i duzo uhow bo ma duzo capa. A knight co moze takiemu pk sorcowi zrobic? G**** mu moze zrobic. Jedyne co moze zrobic to zwiac do dp chociaz i to watpliwe ze sie uda. Sork ma moze i mniej kasy ale ma k**** UTANI GRAN HURA KTOREGO NIE MA KNIGHT wiec wlacza go i knight moze se pierdnac a sorca nie zabije bo z explo walnie za 75-100 a to nawet na 15 sorcu nie robi wrazenia. -.- Wiec knight to dupa do bicia, wystarczy ze sorc go zaatakuje i juz musi uciekac do dp bo sam g**** sorcowi zrobi a sork jego moze zabic. Nawet zeby knight mial 50 lvli wiecej to i tak g**** sorcowi zrobi. Utani gran hur i knight juz moze zaczac sie modlic zeby malo eq z niego wypadlo. Ma takie szanse dojsc do knighta jak k**** ja mam szanse zabic demona knifem. -.-

Najszybciej expi? No tak prawda. Tylko co mu to daje? Nic. Nic Nic. Dlaczego? Bo sorc ma utani gran hur i zeby mial duzo nizszy lvl to i tak knight mu g**** zrobi. Jedyne co moze to uciekac do dp. Tak wiec knight to dupa do bicia w tej grze. Byle noob sorc go zabije albo jak nie zabije to przynajmiej uniemozliwi expienie bo bedzie chodzil na gran hurze i sdekowal knighta az mu sie tracenie uh znudzi.

A mowicie ze knight ma wiecej uh niz sorc sd? No prawda. Ma. Rzeczywiscie ma. Tylko ze zauwazacie ze jak sie runy skoncza sorkowi to wlacza utani gran hura nawet jak ma troche nizszy lvl i spokojnie ucieknie knightowi. A knight co k**** zrobi? Nie ma zadnych szans zabic sorca. Zeby k**** sorc nawet nie mial nic na sobie ani zadnych run ani zeby k**** nawet backpacka nie mial to i tak go knight za *** nie zabije. Wlaczy utani gran hura i co mu knight zrobi? Loda mu zrobi? Nawet tego nie da rady bo sorc mu ucieknie. -.-

Przeczytajcie to co wyzej napisalem i zauwazcie wiec jaka dupą jest w tibii knight. Z walecznego, poteznego rycerza bijacego bardzo mocno mieczem badz toporem w tibii zrobilil knighta dupą do bicia. Denerwuje mnie to bo gram w wiele innych gier rpg. We wsszystkich normalnych grach innych niz ten shit tibia knight jest poteznym wojownikiem ktory potrafi podejsc swojego przeciwnika i zabic go wrecz! A tutaj ta dupa do bicia w tibii nawet nie ma szansy podejsc do przeciwnika bo byle sork ma utani gran hur i knight moze go z lornetki ogladac.

Knight SUX przez wielki S, wieksze U i jeszcze wieksze X. -.- -.- -.- -.-

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 19-07-2006 o 10:30.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.