Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
Haha, ROTFL, Twoim zdaniem, normalny gracz gra codziennie po 15h a nub 8h? LOL. Gracz ktory gra w cokolwiek 8h+ napewno nie jest normalny. Zal mi was wszystkich.
|
Dlaczego uważasz, że kto gra 8h+ jest nie normalny ? Może zazdrościsz innym lvli? Marny 20+ lvliku ? Jeżeli Tobie jest nas żal to przymknij mordę i nic nie pisz. To wystarczy,
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez styku
I jeszcze do wiekszosci osob, bardzo inteligentnych zreszta, u ktorych w podpisach zobaczylem rozne ciekawe wstawki. Niektorzy jak widze zamiast 'retired' (tudziez 'retaired' - przypadek autentyczny) powinni sobie w podpis wpisac 'retarded'. Wyglada podobnie, a lepiej oddaje rzeczywistosc. To samo do tekstow "Back to old tibia plx" czy "Cip soft sux!1!". Ludzie, je*nijcie porzadnie lbem o stol i zmodyfikujcie Swoj tok myslenia.
I do paru osob, mowiacych ze CipSoft jest glupi - twierdzicie ze psuja gre? Moze i racja (aczkolwiek nie w mojej opinii), ale zaloze sie, ze zainteresowanie Tibia nie zmaleje, a nawet wzrosnie. Jaki z tego wniosek? CipSoft nie jest glupi - on jest wrecz genialny - potrafia cos spieprzyc i jednoczesnie przyciagnac uwage jeszcze wiekszej liczby osob.
A odgrazanie sie ze zaczniecie grac w cos innego - CipSoft ma to w dupie, i bardzo dobrze. Oni dobrze wiedza, odejda jedni, przyjda inni, obrazaniem sie na kogokolwiek swiata nie zmienicie.
I prawdopodobnie nawet jak odejdziecie, to 90% wroci. Wiem to po moich kolegach - jeden z nich juz chyba ze 4 razy sprzedawal Swoje main chary i co update konczyl z Tibia. Tydzien temu wystawil kolejna postac na aukcje (ktora zreszta wycofal w dwa dni pozniej), i gra dalej. Dziwne? No wlasnie...
|
I huj Cię boli jakie mają opisy ? Może oni chociaż pamiętają dobre czasy Tibi ? Co Ty możesz o Tibi wiedzieć ? Wątpie, żeby coraz więcej osób grało jak to powiedziałeś...zobacz sobie na Tibia.com > forum....cale zaspamowane , listy graczy przeciwko temu Uptadowi, nie tylko z Polski , z różnych krajów i serverów..... Weź się koleszko zastanów za nim coś napiszesz..