Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 11:10   #771
MiCh@eL
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 03 2006
Lokacja: veno xD

Stan: Aktywny gracz
Imię: MoTz
Profesja: Knight
Świat: CeLeSTa
Poziom: 47
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
MiCh@eL ma numer GG 2525022
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Justysia_=*
wyObraz sObie ze jestes na huncie(blood herb)... zadales nawiecej obrazen ale nie chcesz podejsc do gs'a...wystarczy ze po 10 sekundach bloker sam otworzy cialo i wezmie loota... czy 10 sek to naprawDe tak dlugO ???

@up...
dOprawdy ??? mOzna wiedziec w jaki sposob ;>
No bo w The Sims jak sie Sim zmeczy to trzeba iść spać to teraz tak w Tibii bedzie xD ale mi to pasuje przeciesz jak sie gra góra te 5 h dziennie to przeciez przez reszte dnia to sie zregeneruje juz !!! nie wiem o co wam chodzi..
Albo nie podoba wam sie ze blocker nie bedzie mogl otworzyc ciała,przeciez jak sie idzie na hunty to z zaufanymi kolegami.A z drugiej strony zobaczcie jak knight sobie expi sam,dajmy na to na orcach,minosach,cyclopach na PoHu,
i walczy ten knight z orciem leaderem pod światynia na PoHu i gdy leader ma juz red hp dajmy na to 10 lvl ktory sobie przyszedl na Poh schodzi po schodzach świątyni i kradnie loot z leadera ,a tam warrior helmet... i własnie knight stracił dobry loot..A teraz bedzie mógł spokojnie wziąsć swój loot. To byl tylko przyklad ktoś może pomysli teraz ze to co napisalem to idiotyzm ale to jest moje zdanie . I nie mówcie ze juz nie gracie w tibie bo załorze sie ze teraz tak gadacie a tydzien po update powrócicie do gry .Wypatrujecie tylko minusy ze CipSoft sux itp. a przeciez są tez plusy(nowe questy itp.) Takie jest moje zdanie

PoZdRo
MiCh@eL jest offline