Widac nie masz odpowiedniego poczucia humoru i wiedzy o tibii.
Cytuj:
To albo ty jesteś noob, albo ja nie wiem co kurde.
|
Predzej to drugie.
Cytuj:
Liczyles na kalkulatorze UHAHAHAHAHAHAHAHAH. Ja mam 54 lvl i skille 71/70 i mam best hita w potworka z GS'a 214 A TY MI MOWISZ, ŻE EO Z SOVA NIE WALNIE W POTWORA 300!!!
|
Bo k**** pomiedzy skillem 70 a skillem 100 nie ma wiekszej roznicy w hicie niz 65-70hp.
Cytuj:
Co do Bohów to Sorek ucieknie i co z tego?
|
No i to z tego ze go nie zabijesz. Proste. A sork ciebie moze zabic zawsze i wszedzie, wystarczy ze na resp sie wbije i musisz uciekac bo i tak go nie dogonisz a on z wbudowanym aimbotem bedzie cie rżnął z sd co 2 sekundy.
Cytuj:
I wiesz jeśli ty bijesz Sorka na pelnej manie, a nie tego co wraca z Expa to jesteś śmieszny. Bo bez many Sorek to jedno wielkie szajstwo.
|
OMG Zaden normalny sorc nie chodzi bez many. A jesli porownujesz noobow to noob sorc moze zabic noob knighta w 2-4 turach. A normalny sorc jak nie mamy to ja uzupelnia manaskiem. Wystarczy 1 manas, utani gran hur i mozesz go przez lornetke ogladac.
Cytuj:
Knight w bohah wrzuci jeszcze Utani Hur. Pare szlagow i sorek lezy.
|
Sorc w bohach wrzuci jeszcze Utani Gran Hur. Pare sdekow i knight lezy.
Cytuj:
A jak Sork zabije Najta na tym samym levl'u to to będzie cud.
|
Moze i nie zabije, co nie zmienia faktu ze knight na 101% nawet z broni sorka nie trafi.
Cytuj:
Taki Sorek na 50 lvl'u walnie w niego z SD'a 150-250, a Najt jak do niego podejdzie to będzie mu siekał chocby po te 80. To temu sie runy skończą i co wtedy?
|
Sorcowi sie runy skonczy = wrzuca utani gran hur i mowi "bye".
Knightowi sie runy skoncza = dead na miejscu.
Cytuj:
A najt ma Uhow ze 5 bp przynajmniej, wątpie, że Sorek, który nie jest na Expie ma w ogóle Sd'y czy Explo. Jak juz to HMM i GFB a z tego to on mniejsze obrażenia zadaje niż Knight wręcz.
|
1. Knight wrecz w ogole sorkowi nie zadaje obrazen bo sork jest szybszy i od knighta ucieknie z latwoscia.
2. Jak ty sorka zaatakujesz a ten bedzie bez run to wlaczy utani gran hur i ucieknie do dp, wezmie sd i przyjdzie cie zarąbać. A ty wrecz go nie trafisz bo jest szybszy. Moze i sork knighta nie zabije, ale knight na 101% nie zrobi sorcowi kompletnie zadnych obrazen poza tym swoim explo z ktorego wali za 50-100.