Cytuj:
Dobra rozejm heh
|
Ja sie nigdy z nikim nie kloce. Co najwyzej wyrazam swoje zdanie.
Cytuj:
Druid w sumie ma tak samo jak Sork, ale nie ma SD.
|
LOL? Druid tak samo uzywa SD jak sork.
Cytuj:
Ucieknie, ale nic nie zrobi Najtowi.
|
Wystarczy ze bedzie go sdekowal.
Cytuj:
Jestem jednak pewny, że EO bije ponad 300 bo widziałem z nim Screena.
|
A ja widzialem screena jak koles na rooku zdobywa spike sworda.
Cytuj:
I walną w Vampire 359, więc to nie ulega wątpliwości.
|
ROTFL
Cytuj:
Fakt, że hity Najta w Człeka są slabe, ale na pewno można bić ponad 100 i to nawet dużo ponad 100.
|
Po 1 nie ma bata zeby knight dogonil sorka badz druta.
Po 2 zakladajac ze sork badz druta maja dobre eq (takie jak nosza ludzie na 100+) to wiekszego hitu niz 110 nie mozna sie spodziewac. (srednio beda wchodzily po 50-75)
Cytuj:
Na pewno masz racje z tym, że Knight ciężko ma dogonić Sorka, ale też nieulega wątpliwości, że dużo zależy od Neta i umiejętności.
|
Po 1 knight w ogole nie ma szans na dogonienie sorka lub druta
Po 2 nie zalezy to od neta bo wystarczy ze sork lub drut kliknie sobie jakis punkt na mapie i juz postac sama do niego idzie
Po 3 nie zalezy to od umiejetnosci bo nawet jak knight wezmie follow na sorca lub druta i bedzie sie leczyl hotkeyami tak jak to bedzie po nastepnym update to i tak nie ma bata zeby doszedl sorka bedacego na utani gran hurze.
Cytuj:
Jak Sorek ma laggi to i tak nie ucieknie i jak Knight potrafi dobrze skracać droge też może go dogonić.
|
LOL. Wystarczy kliknac 1 pkt na mapie i postac sama ucieka. Lagi tu nie maja nic do rzeczy. A sork tak samo moze skracac droge jak knight (rowniez tak samo moze korzystac z roznych pomocnych itemow do blokowania przeciwnika, a nawet jeszcze lepiej bo ma magic walle ktorych nie moze uzywac knight)