Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 13:59   #1762
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

@Taube
a pamietasz takie noobka o zajefajnym nicku Rekin Lord Vader?<kurw... idzie jakos zmienic imie?moge poswiecic nawet 5dni pacca!>
haha pamietam jak zbieralem sp[eary z troli a kiedy zarazil mnie poison spider to pisalem do markizka zeby mi food szykowal byla z nami madame natalie...pierwsi kumple ktorych poznalem na rooku
nastepnie poznalem coomba, imponowal mi on swoim 19lvl-em, wraz z coombem i arth delenem<11lvl pallek walczacy swordem > wybralismy sie na amazonki...arth zrobil miss clicka na 30lvl+ i zostal zabity , po czym ja i coombo chcielismy go ubic wlaczajac skulla...tradycyjnie rekin padl, coombo zwial. nastepnie kupowalem bp hmm i chodzilem na cyklopy XD
poznalem tam mojego BRO Kilvera Achina...mialem 17lvl on mial 21 i szpanowal swoimi runkami Nastepnymi waznymi osobami w moim zyciu tibijskim byl DAwergo Sewery Yogi, Neoxer, Loe Lenidas,Fantom da First<Carpa>,Moradina Miedziobrodego,Zuleq,Kazuyoshik. Dawerga poznalem nieco wczesniej, to on mnie zabral na dark shield questa wraz z jego rl qmplami ja noobek wziolem tylko 1 nagrode \o/Byli tez kumple o nickach: raka jack,maly smierdzi,duzy smierdziel,vroobel archer(rycek) ktorego wraz z markizkiem,malym i coombem probowalismy zabic ,dubanwlkp,dark pixcier,zlomiarz piotr,flaikub i pare innych osob
pozdrawiam wszystkich
Taube podaj mi swoje skille, rodzaj broni to odkryje pewna zagadke

Ostatnio edytowany przez Rekin Master - 19-07-2006 o 15:57.
Rekin Master jest offline