Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 15:06   #1765
Narkoman
Użytkownik Forum

Narkoman's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2005

Stan: Niegrający
Imię: Tarbe
Profesja: Paladin
Domyślny

@ rekin
musisz napisac do tutora z prosba o namelocka

wspominamy to oka

moim pierwszym kumplem jakiego poznalem wogle to byl, Milten Sluga Innosa(o kurde to byl ziomek, a poznalisy sie w ten sposob ze ja expilem na trolach [tych w kopalni nad carlin]i nagle przychodzi i pisze "sry na kill me i leave" omg hehe, a nastepnym byl Invisible Debian(omg, az sie wzruszylem), on mi powiedzial, jak sie expi co to sa runy, tj. nauczyl mnie grac Pamietam jak chcialem zaszpanowac i pokazac ze umiem pokonac dwarfa soldiera i padlem, gdy on mial yellow hp. Ciekawe czy ktos pamieta te 2 postacie??
A teraz yoi leader
Pamietam odczasu kiedy dostalem sie do PFT(Polish Fatality Team) < najlepsza gildia w ktorej bylem jak na razie. Tam poznalem takie szychy () jak Rekina, kilvera, rzotkiewke, neoxera, markizka, hydraulika, royal vegetable(oO), ligusa, rakilion sair, kazuyoshik itp.
Ale najwiecej kumpli z ktorymi sie zzylem to teraz kiedy mam pacc. Pamietam jak mialem domek jako jedyny w piramidzie. Nastepnie wpadl Krzysiu szycha. Se myslalem wtedy,"boze tylko nie on tu mial byc jakis moj firend ", a teraz to moj najlpszy kumpel razem z loczkinem i pavlotem . A i jak moglem zapomniec o dawergu i circy ktorzy tez sa spoko. (pozdro), oraz dawny owner wyswita

hehe to byly czasy

15:24 Suros VS Jawor: bys muk mi zrobic trohe burstuw
Narkoman jest offline