Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 17:50   #1768
Łodzianin
Zbanowany

Łodzianin's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 45
Domyślny

Ok kolej na mnie
Wypunktuje to zeby wszystko ladnie i czytelnie

1. Moja pierwsza postac na silverze to Ruthless Sniper, palek z 40 distem (!!), poszedlem na wild warriora wylootowalem war hammera spylilem go za 4k i postanowilem zalozyc knajta poniewaz mialem pieniadze na eq.
2. Zalozylem Neoxera (Jakies 2 updaty temu), expilem na trollach, z trudem bijac po tym skille 50/50. Przy 15 levelu, dostalem invita do gildi Red Warriors, i wtedy sie zaczelo...
3. Poznalem best of the best, Rekin Lord Vader, Kilver Achin, Pix Knight (Obecnie Duba'Evil), Sorcerer Bzyku (Czy jakos tak, wierny kumpel Zbyszka), Hydraulika Zbyszka, i wielu wielu innych. To byly piekne czasy, godiznne skillowania pod guild house, zabawy i ganianie ze skullem noobow.
4. Pewnego dnia postanowilem wylotowac Neoxerem plate arm z valkiri, poszedlem na owy oboz kolo thais, i gdy juz ja zabijalem przyblakal sie... Leo Lenidas, zabil mi ja. Bardzo sie zdenerwowalem wyzywalem go, on to olewal, przyszedlem do dp i gdy zobaczylem ze jest ponad 15 leveli wyzszy ode mnie zaczolem go przepraszac i blagac o przebaczenie. Zostalismy kumplami.
5. Pewnego razu z Edziem Szczesliwym (Poznanym takze w red warriors, wtedy Mati Bestia), poszlismy pekowac i odziwo podrodze zobaczylismy 28 ek z red skullem afk. Zabilem go lurujac 2 snaki (ataki na tarcze), Bright Sword, Drag Shield, Crus Helmet, Knight Arm, P Legs to loot... Ja oddalem swoj eq Matiemu, a dla siebie wziolem ten ktory wylecial, to byl pierwszy wartosiciowy eq.
6. Zabralem sie za dobijanie swiata, zrobilem skille 60/60, pozniej 25 lev 65/65 i... Poszedlem na Elf Fortess z Dawergo Sewerym, padlem, wylecial mi Vamp Shield, Dawergo takze padl. Nie mial nic kasy wiec tylko ja wrocilem odebrac loot i.. Znowu padlem. Poniewaz byly wakacje wykasowalem tibie i wyjechalem na kolonie. Wrocilem postac byla juz na 15 lev i 49/49.. Prawdopodobnie hacknieta przez kumpla z rl.

Podsumowujac, in me memory:
~Leo Lenidas (Zawsze przyjaciel, byl dla mnie jak brat)
~Fantom Da First (Dlaczego mi nie powiedziales? )
~Dawergo Sewery (Wybaczylem... -.-)
~Legolas of Anarchia (Serio to nie ja...)
~Rekin Lord Vader (Jeszcze sie spotkamy )
~Kazuyoshik (;*)
~Monkey The Master (Ehhh... Nie ma sily na BR)
~Kilver Achin (Achhhh te nasze hunty...)
~Rycerski Michal (zapowiadales sie na kumpla...)
~Asta Caler (Przykro mi ze jestes hackerem )
~Shaakka (Thx for all)
~Kuba Narkoman (Postapiles jak ch*j, ale wybaczylem...)
~Brus Mino (Krotko cie znalem ale byles spoko )
~Jezeli kogos pominolem napiszcie kogo...

Pozdro all
Łodzianin jest offline