Pare dni mnie nie było, teraz patrze .. i mnie zatkało, czy ich popie*****ło ? Przecież to jest chore !! Strzelanie z battle i runy na hotkey'u (omg!), zmęczenie i to z lootem -.- Znowu sorce/druty dostaja wielką przewagę (poprzednio różdzki i 4x szybciej mana co wiaże się z tym ze mogą np. expić z zasranego visa minimalnym kosztem) w postaci strzelania z battle, runy z hotkeya tez wielki plus dla nich, jedyny plus z tego dla knighta jest taki ze moze robic anni bez bota . Ale i tak knighci na wyższym lvl są udupieni totalnie, teraz na hunta tylko z dobrymi kolegami bo inaczej zwiną loota i nie powiedzą że cos było a ja nie mam mozliwości tego sprawdzić (sam jestem knightem, i szlag mnie trafia jak pomysle jak to będzie wyglądać), tak wogóle przecież najwięcej to kradną lootbagów a nie lootów prosto z monsterów więc dla mnie to głupota. Teraz zmęczenie, w takim razie pacc powinien być liczony jako godziny spędzone w grze a nie dni, bo teraz to udupiają pacców, którzy będą marnować pacc żeby im char odpoczął i znów mogli expic -.- SHIT SHIT I JESZCZE RAZ SHIT!!

Te updaty oprócz nowych terenów sa coraz gorsze !