Cytuj:
Ja moim knightem wybralem swordy, bo wiedzialem ze bede duzo blokowal (mam troche kumpli walczacych na dystans). Swordy sa swietne ze wzgledu na obrone, jak ogolnie wiadomo. Ja w nich widze tylko jedna zalete, ale za to potezna.
|
Blokowalem juz w swoim zyciu mnostwo potworow zarowno axem jak i swordem i tej roznicy w defie w rzeczywistosci nie zauwazylem. Wniosek = def broni malo sie liczy, o ile w ogole sie liczy przy dobrej tarczy.
Cytuj:
Axami nigdy nie bilem, wiec nie bede ocenial, powiem tylko ze mam kumpla ktory bije axem i jego hity sa niekiedy boskie
|
1. Hity axow sa tylko minimalnie lepsze od hitow swordow.
2. Roznica w defie pomiedzy axami i swordami jest calkowicie niezauwazalna.
Cytuj:
zdecydowanie axe'y sa lepsze, ( zaleznie od serva) łatwo dostępne,
dosc lekkie i największy atak.
|
Na wiekszosci serwerow axy sa rzadziej dostepne a co za tym idzie drozsze od swordow.
Cytuj:
Nie wiem jaka bron wybac giant sworda (46 ataku , 22 obrony) czy moze lepiej bright sworda (36 ataku , 30 obrony) i vampire shield ( 34 obrony) ?? Prosze o odp... Jaki ekwipunek jest lepszy na jakie potworki...
|
Lepiej expic z dwureczna. Jednoreczna tylko do blokowania stosuj na huntach.
Cytuj:
Dla mnie swordy są znacznie lepsze od axe , bo maja minimalnie mniej ataku ale za to duzo wiecej do defa
|
Tylko ze roznica w ataku minimalnie zwieksza hity, a roznica w defie nie jest zauwazalna i raczej nie zmniejsza obrazen.