Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Corso
Dlaczego uważasz, że kto gra 8h+ jest nie normalny ? Może zazdrościsz innym lvli? Marny 20+ lvliku ? Jeżeli Tobie jest nas żal to przymknij mordę i nic nie pisz. To wystarczy,
|
Zazdroszcze innym? Co tu ma lvl do rzeczy? Nie mam na tyle skrzywionej psychy zeby zamiast robic rozne inne lepsze rzeczy grac w jakas gierke na kompie...
Cytuj:
I męski narząd płciowy Cię boli jakie mają opisy ? Może oni chociaż pamiętają dobre czasy Tibi ? Co Ty możesz o Tibi wiedzieć ?
|
I tu pokazales ile ty wiesz o Tibii. I ja Ci powiem - napewno mniej ode mnie. Chcesz zeby wrocily stare czasy? Bez staminy, bez SP? Zeby sie latwo expilo bez ograniczen czasowych itd.? To ja Ci teraz rozwine skrot RPG - Role-Playing Game. Nie wiesz co to znaczy? Tego Ci juz nie bede tlumaczyl, wnioskujac z Twoich wypowiedzi i tak nie zrozumiesz.
Ale powiem Ci cos jeszcze: Tibia to gra MMORPG, to tylko gracze tacy jak Ty robia z niej jakiegos pier.olonego H'n'Sa.
I Ty jak sie domyslam gowno wiesz o prawdziwych RPGach. Takie wlasnie byly stare czasy Tibii - kiedy nieznano rozwiazan zadnego questa, nie bylo stron
www.spoilery_do_wszystkich_questow.pl, i ludzie zamiast expic wspolnie grali wykorzystujac wszystkie mozliwosci gry, rozmawiajac ze soba, z NPCami, czytajac ksiazki i szukajac nowych wyzwan.
Cytuj:
Wątpie, żeby coraz więcej osób grało jak to powiedziałeś...zobacz sobie na Tibia.com > forum....cale zaspamowane , listy graczy przeciwko temu Uptadowi, nie tylko z Polski , z różnych krajów i serverów..... Weź się koleszko zastanów za nim coś napiszesz.. 
|
A ty wez sie 'koleszko' rusz na chwile od Tibii i kup sobie slownik. Albo poszukaj w internecie cos o poprawnym uzywaniu znakow interpunkcyjnych takich jak przecinek "," czy trzykropek "..."(w twoim wypadku cztero- i pieciokropek)
Jak zapewne zauwazyles, to Ty powinienes sie zastanowic zanim wyslesz posta. A wracajac do tematu - gdy mieli wprowadzic SP tez tak bylo. I co? Populacja jakos nie spadla (tylko wzrosla).
Czekam na riposte, byle inteligentniejsza od poprzedniej.