Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 18:56   #109
Rotzabolen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2006

Stan: Niegrający
Imię: Rotzabolen
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 26
Skille: 68/55
Poziom mag.: 11
Rotzabolen ma numer GG 6790968
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil

Knight 100 lev z dwureczna bronia nie powinien dac dojsc do depotu ludziom na ~50 levelu, knighta na 30 z 500 hp metoda explo+melee ubije bez problemu. - Hmm sorc z time ringiem mu ucieknie, pall z duzym shieldem tez, knight tez, zauwaz ze taki 100 knight bedzie go trafial raz na 3 hity powiedzmu za 40 + z explo za nie wiem ile bo sie az tak nie znam ale mysle ze nie wiecej jak 120, jedyne co mu zostaje to exori ktore zzera mu prawie cala mane.

75 shielda to w przyblizeniu 90+ dista ( = malo kto tak dlugo trenuje ). Jesli pall uzywa tarczy knight nie zuzyje praktycznie zadnego uha. - Jak bys skilowal dosyc dlugi czas to bys przy skilu 87 dista mial 75 shielda.

Pall solo nie zabije sorca, na 160 levelu z dobrym mlvl trafia z sd za tyle samo ile wyleczy vita ( nawet przy dodatkowych trafieniach z bolcow ) sorc z 45-50 levelem, dodatkowo z sd znacznie trudniej trafic niz palcem w hotkeya ( nie zapominaj, ze aimboty jeszcze nie weszly i imho mocno watpliwe czy wejda - w koncu sporo ludzi grozi bojkotem ). - Tu nie zrozumialem o co ci chodzi.

Sam powinienes wiedziec, ze paladyn z shieldem nie zadaje obrazen, chyba ze demonom. - Czy ja mowie o tym zeby caly czas chodzic z zalozonym shieldem??

= niecale 80 w czlowieka = lipa - Wiem ze lipa bo jak pisalem palkiem nie wali sie zbyt duzo.

z UE dobija sie smiechem albo sorcow nie umiejacych sie uhac. Exura sio leczy 2-3x tyle ile twoje sdki zadaja, do tego juz dzisiaj trafia za kazdym razem. Nie wspominajac o tym, ze przy szczesciu na 2 jej uzycia wystarczy 1 mf, przez co mozna sie leczyc praktycznie w nieskonczonosc ( i juz nie tylko knight jest w stanie przeczekac cie az skonczy ci sie amunicja ).
- Amunicja skonczy mi sie a potem bede tkwil na przeciwko druida i uhal sie po jego sdkach i tak zabije mnie dopiero wtedy jak mi sie skoncza uhy a sorc znajac zycie na zoltym walilby ue i napewno ktoryms razem by mu sie udalo mnie dobic.
Troche sie nie zrozumielismy. Moze jestes zwolennikiem druida ale dla mnie to gowno nie profesja. Moze sie myle bo nigdy nim powaznie nie gralem... U mnie na serwie jest tylko 1 druid na 100+ lvlu i bardzo duzo pozostalych po tibia 7.4 uhmakerow na 11 lvlu.

Ostatnio edytowany przez Rotzabolen - 19-07-2006 o 19:07.
Rotzabolen jest offline   Odpowiedz z Cytatem