Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 19:26   #111
Rotzabolen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2006

Stan: Niegrający
Imię: Rotzabolen
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 26
Skille: 68/55
Poziom mag.: 11
Rotzabolen ma numer GG 6790968
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Chyba sie zle czules jak to pisales. Najlatwiej na poczatku sie gra sorcem i drutem bo maja rozdzki i od razu moga isc expic, a knight i palek musza skilowac. -.- - Z tym sie zgadzam, zauwaz ze na nowych serwach 75% ludzi to sorce bo moga od razu expic, palem teraz prwaie wogole sie nie gra a knighci musza byc do blokowania.

Na pewno druid jest lepszy od knighta i pala. Czy jest lepszy od sorca? Mozna by dlugo dyskutowac... Na pewno te dwie profesje (sorc i druid) prezentuja podobna sile, z tym ze druid jest bardziej nastawiony na defensywe a sorc na atak. - Wiem, kazdy ma swoje zdanie ale ja jednak uwazam ze pal jest the best. Dlaczego - bo jest uniwersalny. Sorc - jak najbardziej na nowym serwie szybko sie expi. Sorc/druid lecza sie zawsze za cale hp ale chwila nie uwagi moze zamienic ich w cialo lezace na ziemi. Np. lazac na tombach uciekajac przed vampem i walac go z rozdzki 33 lvl + czasem potrafil z full hp zjechac na red w przeciagu 2 - 3 sedund a nie bede latal na mana shieldzie bo manasow strace ... baardzo duzo. A znowu palkiem mana na takim tombie potrzebna tylko na exure i se mozesz lazic nawet na mana shieldzie i nie musisz stac 2 kratki przed vampem zeby go walic. Druid to wogole ma ta rozdzke od 33 lvla zwalona na maxa. Powinni to poprawic zeby walila na 2 kratkli tak jak sorca.
Hail Pallys! Oczywiscie na wyzszym lvlu gdzie nasz sorc ma juz troche wiecej hp jest juz postrachem wszstkich. Wiem bo na moim swiecie wszscy boja sie tylko bapupy i histana 2 najlepszych sorcow i prawie jedynych na wzsokim lvlu. Nie liczac Dirske ktory nie leje za nic ani nie bierze udzialu w wojnach.
Rotzabolen jest offline   Odpowiedz z Cytatem