Cytuj:
Oryginalnie napisane przez noobowaty mistrz
Chyba sie zle czules jak to pisales. Najlatwiej na poczatku sie gra sorcem i drutem bo maja rozdzki i od razu moga isc expic, a knight i palek musza skilowac. -.- - Z tym sie zgadzam, zauwaz ze na nowych serwach 75% ludzi to sorce bo moga od razu expic, palem teraz prwaie wogole sie nie gra a knighci musza byc do blokowania.
Na pewno druid jest lepszy od knighta i pala. Czy jest lepszy od sorca? Mozna by dlugo dyskutowac... Na pewno te dwie profesje (sorc i druid) prezentuja podobna sile, z tym ze druid jest bardziej nastawiony na defensywe a sorc na atak. - Wiem, kazdy ma swoje zdanie ale ja jednak uwazam ze pal jest the best. Dlaczego - bo jest uniwersalny. Sorc - jak najbardziej na nowym serwie szybko sie expi. Sorc/druid lecza sie zawsze za cale hp ale chwila nie uwagi moze zamienic ich w cialo lezace na ziemi. Np. lazac na tombach uciekajac przed vampem i walac go z rozdzki 33 lvl + czasem potrafil z full hp zjechac na red w przeciagu 2 - 3 sedund a nie bede latal na mana shieldzie bo manasow strace ... baardzo duzo. A znowu palkiem mana na takim tombie potrzebna tylko na exure i se mozesz lazic nawet na mana shieldzie i nie musisz stac 2 kratki przed vampem zeby go walic. Druid to wogole ma ta rozdzke od 33 lvla zwalona na maxa. Powinni to poprawic zeby walila na 2 kratkli tak jak sorca.
|
Hail Pallys! Oczywiscie na wyzszym lvlu gdzie nasz sorc ma juz troche wiecej hp jest juz postrachem wszstkich. Wiem bo na moim swiecie wszscy boja sie tylko bapupy i histana 2 najlepszych sorcow i prawie jedynych na wzsokim lvlu. Nie liczac Dirske ktory nie leje za nic ani nie bierze udzialu w wojnach.