Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jastr
ehh nie nawidze wojny ale cuz zycie jest jak g.wno -.-. Wczoraj siedzę sobie na necro juz 1h jak zwykle nic nie wypada (jakies smiecie +500gp) widze ktos sie zjawil Deviladon z red sqlem patrzę 40 lvl e tam expie dalej pyta sie jak dlugo (nie chcailo mi sie juz siedzie pomyslalem sobie wybije jeszcze ze 2-3 spawny) napisalem 30 minut. Ok wybijam 1 spawn i cos mie zdziwilo bo podchodzil za blisko mysle cos kombinuje moze chce cos z loota zwinąć ale co mi tam expię dalej. Ide jak zwykle 2 necro na raz się zrespiły zabijam 1 i po ponad godzinie huntu wypadł w końcu mystic turban podnoszę go patrze co do diaska 2 fe za plecami. Combo pare razy vite rzucilem mana shield utani gran hur ale niestety nie udalo się (380 hp to nie wiele za malo zeby się zdążyć uhnąć bez boota przy takim combie -.-) Myślę sobie załatwie gościa ale nim doszedłem minęło 15 minut i dał loga ktoś mi powiedział żeby lepiej go nie ruszać bo ma qmpli w hwl ( a parę osób znam które przez podobne sytuacje mieli hunta-.-) Nic co było a nie jest ... myślę odrobię raz dwa. Dzisiaj płynę do veno (spadł mi k armor a w veno mam parę p armow ) wychodzę z depo idę na zachód i ... deviladon zytane i wojtix -.- tu już niestety nawet do depo nie zdążyłem dojść wzięli mnie na combo. Nie rozumiem ludzi ani nie obrażam zawsze gram fair i ... i jak zwykle galana jest do bani. Nie rozumiem po co psuć zabawę innym :/ retired forever 9lub do zwycięstwa dominion  cya all 
|
Zawsze najgorsi sa frajerzy z niskim lvlem zaslaniajacy sie kims wyzszym, ktorzy cwaniakuja...
Coz miales pecha.. nic dodac nic ujac.. czysta galana...