Temat: Rayner's Rod
Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 20:38   #1
Reggie Rayner
Użytkownik forum

Reggie Rayner's Avatar

Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Venorrre

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Solera 4ever
Poziom: 30
Reggie Rayner ma numer GG 9059209 Reggie Rayner ma login Tlenu tomekreg@tlen.pl
Domyślny Rayner's Rod

Sorki, wiem, że już ktoś zrobił podobny fake, ale gdy zaczynałem robić swojego, to jeszcze nie było nic takiego.

poczekaj chwile aż sie fake'i załadują!!!

Oto opowieść o Rodzinie Rayner'ow. Są to bardzo wpływowi ludzie w Tibi. Mają rezydencje w Thais i konkurują z równie potężą mafią - Master of Magic, która zajęła całe Venore. Rayner'owie, z głową rodziny Ojcem Chrzestnym próbują opanować takze Venore, skąd pochodzi Godfather. Historia zaczyna się po jednej z akcji, której celem była jedna z dzielnic miasta mafi MoM.

1) Był już wieczór, Ojciec odpoczywał po ciężkim dniu

2) Nagle do pokoju wbiega capo rodziny - Incrage Rayner

3) Na następny dzień na miejsce zdarzenia wysłano dwóch zwiadowców

4) Jako że ci zwiadowcy w spinaczce wysokogórskiej nie byli dobrzy, ta czynność zajeła im troche czasu. (sorki, za jakość - ciężko jest robić w nocy)

5) Niestety w tej najmniej oczekiwanej sytuacji pojawili sie gospodarze tego domu

Drugiemu zwiadowcy udało się uciec przez bagna. Szybko doniósł o tym co się stało Rodzinie. Nastepna część bedzie jak wam się ta spodobała!!!
Proszę o komentarze i podpowiedzi! To mój pierwszy fake
mam nadzieje że mi wybaczycie malutki plagiacik, ale ja na serio nie wiedziałem ze jest już cos podobnego!
Reggie Rayner jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.