Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 21:18   #59
Caer
Użytkownik Forum

Caer's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź

Caer ma numer GG 6319946
Domyślny

Cytuj:
Tyle, ze likwidowanie przywodcow to przede wszystkim masakra ludnosci cywilnej.
Miałem na myśli "ciche" zlikwidowanie, nie otwartą wojnę.

Cytuj:
Po 2 gdzie tu demokracja skoro 89% Irakijczykow chce natychmiastowgo wycofania wojsk okupacyjnych z Iraku?
Masz może jakiegoś linka do artykułu, który o tym mówi?

Cytuj:
To prawda, ze czesc ludnosci byla przesladowana przez Husseina ale mimo to utrzymywal on w porzadku dosyc nowoczesne panstwo arabskie, w ktorym nawet dziewczynki mialy obowiazek nauki.
"Część ludności"... Polska za komuny tez była "utrzymywanym w porzadku dosyc nowoczesnym panstwem", a jednak nikomu tak na prawdę nie było zbyt dobrze, no nie?

Proponowałbym wrócić do tematu i zakończyć rozmowę o złej Ameryce, biednym Iraku itd.

!Edit:
Spider - z ciekawości spojrzałem na te linki, które masz w podpisie. Parę prawdziwych, popartych faktami informacji, reszta to stek bzdur.

Btw. dlaczego piszą tylko o tych zabitych arabach w Libanie? Dlaczego nie pokażą zdjęć zabitych Izraelskich dzieci? Dlaczego nie pokażą zdjęć zmasakrowanych ciał zabitych dzieci i kobiet? Dzieci i kobiet, które zginęły w zamachach Hezbollahu.

@Down:
Dokonac zamachu na życie. Zlikwidować cel. Wyeliminować zagrożenie. Mosad specjalizuje się w różnych "cichych" akcjach, więc gdyby chcieli, daliby radę. Czy teraz wyraziłem się dość jasno?;P

Ostatnio edytowany przez Caer - 20-07-2006 o 02:13.
Caer jest offline   Odpowiedz z Cytatem