Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2006, 22:40   #402
Dark Alphadron
Użytkownik Forum

Dark Alphadron's Avatar

Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez GOD Patrykos
Dark Alphadron wes sie odrzodkiewka jest super ja nowy juz mas zjakies wonty ty itak noob to nei ma o gadac ale ty mas zkompleksy mam program co wstawi mi gotowa historyje jak hcez to npasiz koment to ci pomoge noobie :S :d jestes dziecko ja dzis sciagnelem i jutro wystawei zauwielbiam jeść bananyisty o puszkach

P.S odwal sie od mariuszka od to jest jego 1 fake'i a ty won
Boże... To głupota czy tylko udajesz? Nie odrzodkiewkuję się (;]), "wonty" (takie słowo nie istnieje, nauczcie się wreszcie!) mam do każdego kto pisze głupie posty. Kup słownik i poczytaj sobie o słowie "Kompleksy", swłaszcza jego znaczenie. Jak masz program do gotowych historii to cya. Nie uznajemy tego. Historię robię SAM, nie potrzebuję wspomagaczy wymyślających fabuły. Dzieckiem to jesteś TY, poznaję po języku (na oko 10-12 lat, śladowe ilości pomyślunku, niewielki mózg). NIE odwalę się od niego - sam chciał krytyki. Won to najwyżej możemy (wszyscy prawie na forum) powiedzieć tobie i tobie podobnym. (debilom, spamerom itp.)
@down
Jeżeli to ironia - n/c.
Jeżeli nie - OTS jest zabroniony.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)
Dark Alphadron jest offline   Odpowiedz z Cytatem