Zobacz pojedynczy post
stary 08-08-2004, 16:48   #61
Noon-Chacko
Użytkownik Forum

Noon-Chacko's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Sunblade
Świat: Aldora
Noon-Chacko ma numer GG 6909633
Domyślny

[ALIGN=center](07.08.2004) - DL`s two times just saw... and cry [/ALIGN]

Zaczęliśmy w jaskini z Double Spawnem na dragon lair. Tylko ja Adrayen, mnefi i 4 dsy (screeny są robione po ponad połowie huntu):

Dlaczego jednak na screenach widoczne są 3 dsy? Otóż odpowiedź jest taka: W pewnym momencie naszego huntowania Adrayen krzyknął coś w stylu "S*******AMY". Nie wiedziałem o co chodzi, ale gdy podbiegłem do wyjścia zauważylem coś hardcorowego, Pani 50 paladin przyszła na dl double spawn nas zabić? Otóż tak, lecz to ona prawie padła, gdyby Adrayen miął sd tak by się stało). Next ss:

Po długim kiszeniu się w tej jaskini postanowiliśmy, że wracamy bo to nie ma sensu, loot do dupy nie zwróci sie za uhy (tak serio uhy sie nam skończyły ). Powrót do Venore, Mefi idzie kimać a my zabieramy blokera i ZIUM na wieże ]=>...:

W trakcie kolejny shit. Adrayen musiał kończyć to ściągneliśmy mefa i biliśmy dalej (loota jak nie było od rana tak i nie było teraz):

Jak widać niżej DL`e stały się dla nas bardzo jakby to tak powiedzieć lamerskie, słabe, do dupy... takie hity zadawały, że szkoda było je dalej męczyć i dalej klepaliśmy smoki niżej (jk oczywiście):

W trakcie huntu nie zabrakło oczywiście dobrego humoru P. Nabijaliśmy się z czego popadnie. Ahmed (bloker) zarzucał nam nawet, że go stresujemy, bo on pilnuje na DLu, żeby ni epaśc i trzyma uha na sobie a my sobie gawędzimy =):

Lootu nie było niestety . jakby tego było mało bloker padł na koniec (akurat jak musialem już kończyć)...

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.