Cytuj:
Np 50/60 sork ma szanse zabic 100 sorka natomiast 50/60 knight nie masz szans zabic 100 elita
|
Ale 100 lvl elite knight nie ma zadnej szansy na zabicie 30 lvl zwyklego knighta, zwyklego pala, zwyklego druida ani zwyklego sorka bo taki 30 lvl zwykly sork ma duuuzo wiecej hp niz wynosi combo 100 lvl elite knighta.
A u sorkow to tez 30 lvl sork nie ma szansy zabic 100 lvl mastera. Z kolei 100 master bez problemu zabije 30 lvl sorka, a nawet 60 sorka. 100 master jest w stanie takze zabic graczy na nizszym od siebie lvlu z innych profesji. (jesli w odpowiednim momencie uzyje czarow ofensywnych). Elder druid z kolei juz na 18 lvlu jest w stanie przetrzymac atak 100 lvl elite knighta bo combo 100 lvl elite knighta wynosi mniej niz 18 druid ma hp, a 18 druid jak ma pacca to leczy sie do full za jedyne 70 many, wiec na 1 atak knighta musi tylko wziac 1 manaska.
Ja nie mowie ze knight jest taki kompletnie do dupy i nic nim nie mozna robic. Nalezy jednak zauwazyc jego atak jest smiesznie slaby (nie ma zadnych szans na zabicie gracza 70 lvli gorszego) wiec jak ktos wybiera knighta to powinien juz od poczatku zdawac sobie sprawe ze nikogo nie zabije samemu.
Bo jak sobie expie i zaatakuje mnie pk knight (1 pk) to moge isc do kibla, odsikac sie, wrocic i moja postac jeszcze bedzie tam stala na nogach.
Cytuj:
Ale u sorka niezbyt bo sork moze pojsc na lekkie comobo.Np gdy sork solo bije dle, dragi to zawsze moze dosctac combo od dla...i draga ( oczywscie sork chodzi z utama lub nie ...wszystko zalezy od lekkiego pecha tzn czy dl uderzy za tyle lub czy wyjdzie mu o dla za duzo )
|
Sork zawsze na mocniejsze potwory chodzi na mana shieldzie (przynajmniej ja tak chodze bo po co sie narazac bez sensu?) i leczy sie manaskami nie gorzej niz knight uhami (bo na manaski nie ma exhausta). A teraz jak beda hotkeye to bedzie zapewne mozna brac i 8 manasow na ture (tak jak boty). A nie musze chyba przypominac ze sork ma duzo wiecej many niz hp knight. A knight naprawde malo wyciaga z uha i jak ktos dobrze umie pic manasy (wytrenowana szybosc) to jest w stanie sie leczyc lepiej od knighta na mana shieldzie (bo na manasy exhausta nie ma).
Cytuj:
Oczywscie chodzi mi o to ze sork zawsze moze pasc od dla czy czegos takiego... (knight tez ale ma malutkie szanse na wiekszym lvlu)
Ofcourse nie biore pod uwagi lagow czy czegos takiego
|
Nie widze wiekszej szansy na dead u sorka niz u knighta stosujac metoda powyzsza. Wrecz przeciwnie - predzej knight moze pasc.