Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 12:08   #1791
Kattinka
Użytkownik Forum

Kattinka's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2006

Kattinka ma numer GG 1672050 Kattinka ma login Tlenu kattinka-92@tlen.pl Send a message via Skype™ to Kattinka
Domyślny Best Friends, czyli wspomnienia^^

Bede starala sie pisac same pozytywy

- Rekin Lord Vader ( no co ty, ladny masz nick. To lepsze niz rRekin Wolumer ^^, ostatnio sie troche na tobie zawiodlam, ale byla zgoda wiec nie bede wspominac i wciaz jestes moim best friendem, mimo zlych momentow i krytycznego poczatku znajomosci ^^
- Neoxer - no cóz... niezawsze sie do konca rozumiemy, ale i tak bede Twoja Kaska na zawsze xD
- Kilver - wroc prosze xD
- PArchatek Piotrus - ile ja ci wisze za te arrowsy, bolty i za to, ze godzinami loczyles mi cyce ? Dzieki za wszystko xD
- Flaikub - to co up
- Carpathiaa - jestes moja nadzieja xD spoko ziom, nie powiedzialabym, ze znasz holu z rla =P
- Zuleq - spoko, fajny i w ogole taki fajny noob, ze az sciska <joke z noobem> palacz holenderskich drzew =P super sie z toba rozmawia, co tam w ogole jestes super xD
- MAti MArczako - Sorry, ze wyganialam Twoja siostre z Thais xD
- Duban - eee... tu nie wiem co powiedziec. Z czasow Silvery nei za bardzo Cie pamietam a na Obsidii to nie wiem czy gadalam z Adamem, z Kubą czy z Pizdzierem =/
- Pixcier - lol, dzieki za invita do REd Warriors xD Przypomnialo mi sie ostatnio, z epokazales mi jak sie rozwala krzesla =] Z lvlem wymiatasz, moze gdybys gral na Silvie udupczyl bys jakiegos zenho ;p Ale no coz, gdybys gral z takimi noobkami jak my to nie nauczylbys sie grania w Tibie =(
- Ziren - heheh, spoko gosc
- Belwil, zawsze cie lubilam, chociaz ostatnio na GG jakis dziwny byles =/
- Fuji Gof - jego to ja nigdy nie zapomne ^^ n/c
- Knight of Forgotten Dragon - n/c

Neo, dobrze, ze u Ciebie nie ma zadnej dziewczyny ^^^^^