Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 01:22   #6
Gonzo von Krenzel
Użytkownik Forum

Gonzo von Krenzel's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Gonzo von Krenzel ma numer GG 2029181
Dumny wow

Forum jest genialne! Najlepsze ze wszystkich jakie w ogóle widziałem. Dzięki temu, że matkus przerobił troszkę system wysyłania maili odzyskałem dostęp do mojego konta na forum - bardzo się z tego powodu cieszę i chcę mu za to serdecznie podziękować. Poza tym miałem zaszczyt już kilka dni wcześniej zapoznać się z forum i pomóc w jego tłumaczeniu - od początku wiedziałem, że to dobry wybór. Tibia.pl zrobiła moim zdaniem wielki krok naprzód. Teraz jest to bez wątpienia najlepsza strona o tibii w Polsce. Podobno już nieługo chce podbić świat - naprawdę życzę tego z całego serca. Z tego miejsca winien jestem chyba jeszcze podziękować portalowi fpp.pl, który jest sponsorem forum oraz miejsca na serwerze dla tibia.pl. Bez fpp.pl ten portal by nie istniał, albo byłby napewno mniej rozwinięty niż dziś. Dziękuje tym, którzy przyłozyli się do uruchomienia nowego forum. Dziękuje matkusowi, wszystkim moderatorom (pomocnikom admina też ;]) i operatorom na kanale #tibia.pl nie tylko za to forum, ale za to, że są - za to, że robią tak wiele za tak niewiele, żeby tibia.pl istniała. Życzę wszystkim użytkownikom miłego wypowiadania się na forum i zapraszam na kanał #tibia.pl w sieci QuakeNet IRCa. Pozdrawiam!
Gonzo von Krenzel jest offline