Temat: Rp online...
Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 13:32   #112
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

up:

Mowie.... Magowie maja narazie utrudnienie, w posiadaniu czarow... na 20 INT mozna miec 4 czary, na 50 int mozna miec 10 czarow znanych... a 50 int to juz jest baaardzo duzo (chyba).

Sa kregi czarów:
o ile pamietam:

-Swiatlo
-Ciemnosc
-ogien
-Woda
-ziemia

o ile pamietam...

wiadomo ...
swiatlo leczy, ciemnosc dla nekromanty (czyli atrybuty dobra i zla), no i pozostaje reszta... .

co do questow,

maja byc rozne... i te proste , zabij i wroc po nagrode i te dluzsze , z konsekwencja na dalsza gre...

np.

Masz pozbierac ziolka i kupic 3 buteleczki alchemiczne... zaniesc alchemikowi, on zrobi lek....

I teraz mozecie zaniesc do pewnego szlachcica, do potrzebujacej ofiary na ulicy, badz znalezc inna osobe ktora potrzebuje to....

Ten czyn bedzie miec konsekwencje na dalsza gre... mam nadzieje ze rozumiesz to ?
Oraz, w przygodach w tym swiecie, bedzie mozna znalezc wiele ksiazek opisujacych pewne wazne rzeczy, tak jak alfabet Starozytnych... bedzie kilka ksiazek kilku wykonawcow... opisujacych pare liter...
Alfabet ten mozliwe ze bedzie potrzebny w swiatyniach gdzies gleboko pod ziemia... by otworzyc wielkie bramy... a ktoz Wie co sie za nimi Kryje ?

Gmi beda czesto...
przeciez chyba kazdy Teamer bedzie miec postac GMa i postac zwykla (by nie bylo domyslow o cheatowaniu.... NIE BEDZIE fri itans for gm ).

Pacc ? Bedzie mozliwe, ale nie taka komercja jak w Tibii, placisz grasz, nie placisz.. wegetujesz.
A u nas glownie to bedzie dofinansowanie, pomoc w utrzymaniu serwera,

Polskie znaki... Nie wiem, co moze beda a moze bedzie tak ze ALT + A = A a nie Ą ... . Mi tam bez roznicy.

Zamiast run, maja byc zwoje (scrolls) , i zastanawiam sie czy by nie mogly byc mozliwe do DOLADOWANIA.
Ostatnio myslalem troche, by kazda profesja miala duzo skilli, rycerz, np. Do blokowania i do Walki ..np. ze ... przez minute masz zwiekszony Block Rate o 10 pkt + pkt obrony o 10 pkt a wszystkie skille od broni zmniejszone o 15 pkt .... i kosztuje iles tam many ... badz moze bedzje jeszcze Recharging time... nie wiem.

Co do przedmiotow na lvl... nie wiem czy takie cos bedzie ;p ... moze ..
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem