Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 13:52   #21
thorbur
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
@Do pana który twierdzi, że OblIVion jest najładniejszy:
Widziałeś Crysis ? Wiem, że nie wyszedł ale nie podwijaj nogawek zanim nie wejdziesz do wody.
@Topic:
Obydwie części Gothica zaliczyłem, z serii TES grałem tylko w Obliviona więc jak mógłbym wziąć udział w sondzie ? Szczerze to zagłosował bym na Gothica gdyby nie to, że głos bezimiennego został spieprzony. Wydaje się taki jakby wyprany z uczuć, zupełnie jak w filmie Equilibrium. Ale jeżeli Morrowind ma tę samą wadę co Oblivion ("ej a dlaczego xxx osoba mówi do mnie to samo ???") to jadę u mnie po krawędzi.
@Down:
A skąd do cholery wiesz skoro nigdy nie grałeś ? To tak jakbym ja powiedział, że Ziemia jest największą planetą bo się na niej urodziłem. I nawet jakbym zobaczył giganta pokroju Jowisza to bym nie zmienił zdania.
Śmieszne. Sam sobie zaprzeczasz tym co mówisz. Tekst do mnie -> tekst do Lasoocha. Gra ma planowaną premierę na Grudzień, a ty mi pieprzysz głupoty, że grafika będzie lepsza. ; )
Najpierw poczytaj o silniku Havoka, dopiero potem pisz.

Cytuj:
LOL !!! ++ !! ?? -.-
Co z tego ze Gothic III bedzie robiony na silniku morowinda ?
Z tego powodu z góry mozna powiedziec ze bedzie gorszy ? >.< omg n/c
Z góry można powiedzieć, że nie będzie tak urozmaicony jak najnowsze produkcje, nie wyciągnie tego co nowości.
thorbur jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.