Nice
Yo. Zagadka... hum .. przeczytawszy ja odrazu zalapalem ze to jakis monster. Grawszy na test servie widzialem potwora chyba nazywal sie Apocalypse i mial wyglad demona. Sadze ze chodzi o niego. Wkoncu Apocalypse oznacza koniec swiata. Pozatym nie moge sie doczekac kiedy bedzie update lecz tez bedzie glupio w za 15 di konczy mi sie pacc wiec ;P sie nie pociesze i nie pozwiedzam ale zycze wszystkiego dobrego all ^^
Ps. Co do 10s to chodzi o to ze nikt potwora nei moze ruszyc i zabrac z niego eq ... pozatym uwazam ze nei jest to najlepszy pomysl. Jestem obuzony tym... moze cip soft nie przemyslal tego ale poweidzcie np. knight bloczy cos ( bo od tego byl od lat) a wiec jesli knight bloczy cos np. demona to przeciez oczywiste jest to ze nie zada najwiecej hitow wiec teraz nie bedzie juz loota dla knighta ?!. Podobne pytanie gosc bloczy orshabaala styarci ~~ 10 bp uh czy cos w tym stylu i co z tego ma jak loot nie bedzie jego ? w ciagu 10 s jakis noob sie zaloguje kolo ciala i zdazy zarypac loota na ktoergo zaslozyl jedynie bloker !
Ostatnio edytowany przez ti-rex - 20-07-2006 o 14:30.
|