No to sork sobie ucieknie i uzupelni runy. Knight nie.
Aha knight nie.. :< szkoda ze knight nie :< pewnie knight sie boi skoczyc do dp po nastepne runy lub po schowane przez siebie

szkoda
Jak skoncza sie zapasu schowane to trzeba pojsc do dp i wziac nastepne z dp. Sorc to zrobi, knight nie.
Knight znowu sie boi isc do dp po runy ?
Mowiles ze nie porownujesz doswiadczonego sorka z niedoswiadczonym knightem, wlasnie to widac
Naprawde nie wiem dlaczego ci takie hity wchodza ...
Nieraz wejdzie za 12, a nieraz za 100

Tyle ze ja w ludzi bez eq bije na luzie od 40 do 100 +
Sork wyda kase ale zabije knighta. Na pewno mu sie to nie zwroci, ale wygra. Dlaczego wygra? Bo sorc uzupelni zapasy z depo/domku a knight nie.
"a knight nie." Kurde... nasuwa sie tu tylko jedno pytanie :
Mowa o knighcie noooobie czy knighcie doswiadczonym ?
Bo ja nie rozumie dlaczego knight nie pojdzie do dp po runy ;/
Zreszta knightowi przy jego capie run wystarczy 2 razy dluzej niz sorkowi , jak nie wiecej ;D
A knight traci zycie.
Nie rozumie cie... powiedzialem ze knight sie uha i traci 175/350 gp
Tyle ze sork traci po przez uzywanie smaych sd 2 +razy wiecej !
Nie biorac pod uwage innych run i mf !
Ile czasu testowales? Bo ja ponad godzine. Po 30 hitach trudno wyciagnac dobre wnioski.
Ja osobiscie nigdy nie stalem 2 h przy postaci ktora nie miala przy sobie eq i jej nie bilem...
Wiem bo gram juz ta profesja z jakies 2 lata ( na roznych swiatach)
Pozatym ogladam filmy,czytam i duzo widze ;o
Aha, to ja ci powiem tyle: Jestes Newbie (nie mylic z noobem bo noobem nie jestes). Bo jak 20 sorc sie normalnie leczy to nie ma bata zeby 100 knight zabil go z samej broni a co dopiero 65 knight z samej broni.
Tyle ze on napisal ze mial 15 ihow i 50 many -.- wiec nie mial za wiele do powiedzenia