Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Urael'
widać ze nie grałeś w gothica ponieważ jest to całkiem długa gra i nie przypomina zręcznosciówki newbie -.-
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ezual
A grałeś w Gothica II Noc Kruka?
bo moim zdaniem to taka krotka gra niejest i gdzie ty widzisz cos ze zrecznowsciowki w gothicu II ??
|
Nie jest też zbyt długa. Całośc przechodzę w ~30h z dodatkiem dochodzi jakieś 10 h. Jedynkę można przejśc poniżej 20h (mój rekord 24h i to nie był problem, bo bawiłem się w wycinanie obozów).
Nie jest zręcznościówka? Jest dobra fabuła i rozwijanie postaci, ale zręcznościówka też jest i towarzyszy przez całą gre.
Może mi powiesz jaki jest system walki? Czyż nie klikanie "lewy,prawy,lewy,prawy,lewy..." lub "przód,przód,przód...". W Gothicu 1 bez walki (i cheatów czy bugów) można było wejśc do zamku Gomeza na
1 lvlu. Uczyłeś się akrobatyki i jeden hop (strażnik coś pierdzieli) drugi hop i już się nikt nie czepia. A potem wpadasz i bijesz Blizne (jak masz dobrego skilla w klikaniu to pomachasz pare minut) i masz już jeden z najlepszych mieczy jednoręcznych w grze (nikt mu nie pomaga ani w trakcie walki, ani po złojeniu dupy) .