Cytuj:
Zaraz się potne takie bzdury piszesz
|
OK
Cytuj:
DLACZEGO NIE !? no kuffa, dlaczego ?
|
Bo knight nie straci pz lock.
Cytuj:
a wiesz co to jest pz ? :|
|
No to po to sorc ma utani gran hur zeby uciec i pozbyc sie pz lock.
Cytuj:
haha !!! no jasne, walcz z knightem stojac obok niego :|
|
Bo knight go bedzie za 50 walil?
Cytuj:
Dlaczego nie !? utani gran hur nie daje az takiego kopa, zeby odsadzic knighta, doleciec do dp, poczekac aż zniknie pz i jeszcze wziasc runy.
|
Wystarczy ze bedzie biegl przed siebie i zgubi knighta.
Cytuj:
omg ! no to sie Uha, no nie? Jak jestes juz taki błyskotliwy, to wiedz, że jakby knight miał gdzieś schowane Uhy, to na ostatnim BP Uhów biegłby po te schowane, a w biegu wziąść boxa/baga do bp to nie jest żaden wyczyn.
|
Uha sie jak ma uhy, a jak nie ma to dead. Sorc natomiast jak nie ma run ani manasow to wrzuca utani gran hur i idzie do dp po nastepne.
Cytuj:
67 to więcej niż Twoje 50.....
|
Bo ta srednia 67 to byla w czlowieka bez zadnej eq ktory nie mial na sobie KOMPLETNIE NIC.
Cytuj:
To powiedz jeszcze że sorc wygra
|
bo wygra.
Cytuj:
Knight takiego sorc nie zabije z jednego powodu szkoda skulla. i nic więcej.
|
ROTFL
Cytuj:
taki knight jest wypakowany po brzegi Uhami i explo [ale po co, jak ten sorc zabierze mu max 400hp] a sorc ? e vita/gran ? po każdym ciosie knighta.
|
Dopoki obaj maja run to ok, nikt nie padnie. Ale jak knight nie ma run to pada a jak sorc nie ma to idzie na utani gran hurze po kolejne. I tym sie te 2 profesje roznia. I sorc nie musi stosowac exura vity po kazdym ciosie knighta bo knight tym swoim wspanialym explo zabiera tylko 50 hp, czyli co jakies 4 tury co najwyzej musi sorc sie leczyc exura vita. (bo wrecz nie bije sorca bo jest za wolny). A jesli knight dojdzie sorca bo ma wyzszy lvl o 70 to i tak jego combo bron+explo to ~100 hp wiec co 2 tury jedynie trzeba sie leczyc exura vita. A jezeli knight uzywa exori to i tak jego combo wynosi mniej hp niz ma 25 sorc a manasy teraz bedzie mozna brac z hotkeyow wiec zaden problem pic manasy i sie leczyc exura vita.
Cytuj:
ile moze mieć UHów 20 levelowa postać ? 5 to jest grubo przesadzone, ale ok. + 2 bp mf. [chociaz nawet ja 31 knight tyle nie nosze...] 20 levelowa postać wali po ok 30 z tego co pamietam z WoP. nie dość, ze sorc jest dużo wolniejszy, to na 20 lvl nie stać go na bohy. więc nawet jakby miał extra PvP, to nie ma szans żeby przeżył. mana się szybko skończy, te mf też na długo nie staczą. taki 100 lvl knight wali pewnie po 70 w człowieka.
|
K**** nie wali za 70 w czlowieka. Ile razy mam mowic ze sprawdzilem? :/
Zakladajac ze 20 sorc nie ma eq tylko same manaski (bo po co ma nosic eq skoro knight walnie wtedy za niewiele mniej) ktore sa bardziej oplacalne niz noszenie eq to jest w stanie dojsc do dp pijac manaski i leczac sie za pomoca exura vity (bo manasy mozna szybko hotkeyami pic a combo knigha explo+bron bierze mniej hp niz ma sork, knight ma szanse jedynie jesli wejdzie mu mocne exori co sie czesto nie zdarza). 20 lvl jeszcze moze zabic jak uzyje exori ale 30 lvl sorka juz za *** 100 knight nie zabije.
Cytuj:
No to sork sobie ucieknie i uzupelni runy. Knight nie.
Aha knight nie.. :< szkoda ze knight nie :< pewnie knight sie boi skoczyc do dp po nastepne runy lub po schowane przez siebie szkoda
Jak skoncza sie zapasu schowane to trzeba pojsc do dp i wziac nastepne z dp. Sorc to zrobi, knight nie.
Knight znowu sie boi isc do dp po runy ?
Mowiles ze nie porownujesz doswiadczonego sorka z niedoswiadczonym knightem, wlasnie to widac
|
Bo sork gubi knighta, traci pz lock, wchodzi do dp i zastawia wejscie m-wallami a "odwazny" rycerz se czeka az sork uzupelni amunicje.
Cytuj:
Naprawde nie wiem dlaczego ci takie hity wchodza ...
Nieraz wejdzie za 12, a nieraz za 100
Tyle ze ja w ludzi bez eq bije na luzie od 40 do 100 +
|
Raz 12, raz 100 czyli srednio = 56
Od 40 do 100+? Moze i tak. Ale srednia z tych hitow z przedzialu od 40 do 100+ wynosi mniej wiecej 67 (komus moze wyjsc 70, innemu 64).
Cytuj:
"a knight nie." Kurde... nasuwa sie tu tylko jedno pytanie :
Mowa o knighcie noooobie czy knighcie doswiadczonym ?
Bo ja nie rozumie dlaczego knight nie pojdzie do dp po runy ;/
Zreszta knightowi przy jego capie run wystarczy 2 razy dluzej niz sorkowi , jak nie wiecej ;D
|
Bo sork ma cos takiego jak m-walle a knight nie ma poza EO, sero i kilkoma innymi
Cytuj:
Ja osobiscie nigdy nie stalem 2 h przy postaci ktora nie miala przy sobie eq i jej nie bilem...
Wiem bo gram juz ta profesja z jakies 2 lata ( na roznych swiatach)
Pozatym ogladam filmy,czytam i duzo widze ;o
|
Nie stales 2 godziny? A ile stales? Minute? Bo ja stalem troche ponad godzine wiec moje wyniki musza byc wiarygodne. Wiesz bo grasz? Nie, bo bicie potworow to zupelnie co innego. Ogladasz filmy? Ogladales jakis film gdzie przez godzine jest dmg testowany? Nie? No to skad mozesz wiedziec. Po kilka uderzeniach nie mozna kompetnie zadnych wnioskow wyciagnac bo dmg w tibii jest bardzo losowy. Z czytanie tez raczej sie nie dowiesz bo kazdy moze pisac co chce.
Cytuj:
zabrakło mi manny oraz run, dlatego padłem. Leczyłem się normalnie, zeby ten knight mnie ubił ( gdybym miał przynajmniej uhy), nie wystarczyło by same meele ( jeden moj uh to około 3 blood hity po 60) z explo tez by mi dużo nie zrobił 9 ale wtedy trza by było więcej runek )
|
No i widzicie k****? On byl swiadkiem ataku knighta i ze slabym eq walil go po 60 wiec nie p******cie ze z lepszym eq bedzie za wiecej walil. Kazdego lepszego sorka jeszcze slabiej bedzie bil. Takimi hitami za 60 to on 8 lvla zabije w 3 turach a co dopiero 20 albo 30 lvl. Jak knight chce kogos zabic to musi uzyc exori a nawet jak uzyje to i tak lepszego lvla niz 20-25 nie zabije. (zakladajac ze knight ma 100 lvl)