Temat: gs i drag
Zobacz pojedynczy post
stary 09-08-2004, 04:08   #39
Wojen
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa

Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
Wojen ma numer GG 3773827
Domyślny

Ja na dragi chodze tylko dla zabawy, kiedy mi sie nudzi, nikt nie chce trenowac i wszystkie miejsca do polowania sa oblegane. Exp prawie rzaden, loot kiepski i wolny respaw. Bylem kiedys z kumplem(Knight 28) weszlismy na full hp i polozyla nas dz...ka pierwszym ciosem
Na 23 lev trafilem na lurnietego gs, zabilem go przeszukalem cialo znalazlem p armor i dostalem kika bywalem potem kilka razy na gs, ale komfor poczulem dopiero na 30 lev z bohami. Moglem wziasc duzo amunicji i manewrowac z 2 gs w krzakach. Skile polecam 75 w ataku, obrona sie nie liczy, bo jak gs dojdzie to i tak trzeba albo uzyc vity, albo zalogowac sie jeszcze raz. Zaczynalem z 60 w ataku, tylko ze amunicja szybko schodzila, duzo trzeba bylo bieganic przez co nie bylo to takie fajne jak polowanie na cyklopy z ktorymi nie mialem problemow. Ale jak ktos sie uprze jak moj kumpel to moze isc na cyce z levelem 15, utani hur, time ringiem, i skilami 50/45. Z gs dobiegl do mostu krasnoludow ale mu sie podobalo.
Madzy na gs nie powinni brac sd. Ale powinni tez pamietac zeby nierozstawac sie z bagiem(nie bp) sd sluzacym do ochrony przed pk. Na gs stacza hmm.
Dla paladynow mam pewna rade. Jesli macie skile ok 70 to mozna pojsc na poh z lukiem. Obok gs sa hunterzy. Wszyscy tam biegaja z kusza a hunterow nikt prawie nie przeszukuje, a zostawiaja duzo strzal. Ja jak ide to zabieram 800 strzal i 300 znajduje w hunterach.
Wojen jest offline   Odpowiedz z Cytatem