Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2006, 18:34   #158
noobowaty mistrz
Zbanowany

noobowaty mistrz's Avatar

Data dołączenia: 05 07 2006

Domyślny

Cytuj:
Great haste dziala cale 15 sekund i pomijajac otwarte tereny raczej ciezko dobrze je wykozystac, a juz po podziemiach na podobnych lvl latwo sie dogonic nawet jak przeciwnik uzyje great haste a my mamy tylko haste.
Ja mialem na mysli wlasnie walke raczej na otwartym terenie a nie w jakis jaskiniach.
Cytuj:
A MS potrzebuje ~6 tur zeby zabic rycerza z SD... wiec w czym problem?
W tym ze ms ma wieksze szanse zabic rycerza niz rycerz msa. (bo rycerz nie ma zadnych a sork ma minimalne)
Cytuj:
Nie prawda, nawet 2 UE nie zabija rycerza na tym samym lvl.
Ale wieksza szansa jest ze ms zabije ek niz ze ek zabije ms.
Cytuj:
Jest bat i jest nawet trzcinka, pojedynczy sorc NIE DA RADY zabic pojedynczego rycerza... chyba ze cos niezwyklego sie zdarzy.
Rycerz jesli mu sie uda zablokowac sorca ma spore szanse wziasc sorca na przetrzymanie... albo nawet zaskoczyc exori.
Sork ma cien szansy zabic knighta, a knight nie ma zadnej szansy zabic sorka.
Cytuj:
Zabicie rycerza o 70 lvl wyzszego to chyba sobie zartujesz, on ma 1500hp a ty go bedziesz bil po 100 z SD?
Pozatym mozesz sobie okladac te skaraby z SDkow bo na smokach i w gore to znowu cie bloknie i zobaczysz co moze zrobyc rycerz o 70 lvl mocniejszy od ciebie.
Nie zabije ale sam nie da sie zabic. Nie bije scarabow z sd. A knight nie bloknie na dragach bo sorc ma utamo vite i utani gran hura.
Cytuj:
Exp z summonami sux i taka prawda i nie ma co sie klucic, taki sam exp mozesz miec na larwach/rotach biegajac tam z warhammerem/wandem
Tylko ze na faccu nie ma gdzie expic wiec nawet te 10k/h to sporo.
Cytuj:
Ja mysle jednak ze nie ma zbyt wielu osob ktore sa w stanie grac tak dzien w dzien
Ja i 20 albo i wiecej moich kumpli gramy czesto w wakacje ~10 godzin w rozne gry mmorpg. Ale w tibie rzeczywiscie nie wiecej jak 2 godziny dziennie gram bo to shit.

Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 20-07-2006 o 18:42.
noobowaty mistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem