jestes glupi czy tylko udajesz ?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tasman
no niby masz racje ale powiedz mi ktory pallek trenuje shielda? Tylko gdybys kupowal uhy w sklepie zaplacisz 3,5k a u ludzi kupujesz za 3k kupisz takie 2bp w sklepie i masz 1k w dupe z sdkami podobnie, a co do pallka to pallek jest lepszym shooterem niz druid lub sork.
|
Nabilem 43 level nie kupujac ani jednego bp uh od czlowieka i jakos stac mnie bylo na kupienie sobie w tym czasie pacca ( 140k ) i dobrego eq ( w tym bohy ). Jakos to 500 gp na bpku mnie nigdy nie zabolalo. Jak kogos boli to niech stoi i szuka kogos kto sprzedaje uhy.
SDki kupuje sie niezmiernie rzadko, praktycznie nikt ( jesli wogole ktos ) ich nie robi wiec mozna sobie nawet z tydzien szukac sprzedajacego.
Palek jesli uzywa hmm/ SD astronomicznie zwieksza koszty, a w wiekszosci przypadkow z boltow robi mniej niz sorc /drut z wanda. Summonami tez sie na huncie ( eg. hydry ) nie wspomoze.
Cytuj:
knight - niema blokera niema wiekszych huntow-
|
jedyny hunt ktorego z powodzeniem nie zablokuje palek na podobnym levelu to demonhunt.
Cytuj:
pallek - niema shootera niema wiekszych huntow
|
Pokaz mi desperata, ktory wezmie niskolevelowego palka ( 50-70+ ) na demony albo wrl. Na hydry - tak, ale nie jednego tylko kilku.
Cytuj:
sork - niema sorka niema explo i sd
|
patrz wyzej.
Cytuj:
Wniosek - jezeli niema knighta niema blokera jezeli niebendzie druida to knight i pallek niebenda mieli uhow jezeli niema pallka niema shotera jezeli niema sorka palladyn oraz knight niema sdkow (sdki tylko pallek i druid) i explo.
|
brednie.